USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підприємство наражало працівників на небезпеку

26 Лютого 2010 14:19
До адміністративної відповідальності притягнуто роботодавця та заступника директора виробництва ТзОВ «Ніколь», що на Ківерцівщині.
Територіальне управління Держгірпромнагляду по Волинській області провело перевірку, чи дотримуються на підприємстві вимоги чинного законодавства. Про це повідомляє прес-служба управління.
З’ясувалося, що роботодавець не продовжив дозвіл в органах Держгірпромнагляду на роботи підвищеної небезпеки. Відповідальної особи за справний стан і безпечну дію посудин під тиском не було призначено.
На токарному верстаті був відсутній захисний екран. Два заточні верстати експлуатувалися без захисного екрану та захисного кожуха абразивного круга. На корпусах зварювальних трансформаторів не була зазначена дата проведення наступного вимірювання опору ізоляції.
У результаті перевірки вісім працівників підприємства відсторонені від роботи. Вони виконували роботи в умовах підвищеної небезпеки без проведення первинного інструктажу.  Крім того, заборонено експлуатацію 22 манометрів, двох заточних верстатів, п’яти балонів з газом та токарного верстату.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus