USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після звинувачення в хабарництві Калуш опинився в лікарні

19 Березня 2010 16:40
Головний освітянин Луцька Сергій Калуш, котрого підозрюють в отриманні хабара, опинився на лікарняному ліжку.
Чиновник нині лікується в кардіологічному відділенні міської клінічної лікарні. Про це 18 березня вдалося з’ясувати журналістам телекомпанії «Аверса».
Учора Сергій Калуш не взяв участі у ХІХ звітно-виборній конференції міської організації профспілки працівників освіти, яка відбулася у гімназії № 4. Там, зокрема, були присутні заступник луцького мера Микола Іванюк і заступник начальника управління освіти муніципалітету Лілія Кревська.
Нагадаємо, що начальника управління освіти Луцькради Сергія Калуша підозрюють в отриманні хабара у 500 гривень, як оплату за певні послуги.
Прокурор Луцька Олексій Решетник у розмові з кореспондентом «Волині-нової» підтвердив факт отримання хабара. Заодно й те, що прокуратурою міста порушено кримінальну справу.
Нині підозрюваний у хабарництві Сергій Калуш - на підписці про невиїзд, - пише «Сімя і дім FM».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Provokator Показати IP 19 Березня 2010 18:00
Ах, як всі смакують! Чиновник хабарі бере. Що найцікавіше: ті хто бере хабарі сотнями тисяч доларів гуляють спокійненько на свободі. І ніщо їх не бере: ні СБУ, ні прокуратура, ні Божа кара. Хай їм грець! А тут 500 гривень... Якщо чесно, то мені Калуша шкода...
Анонім Показати IP 19 Березня 2010 19:39
Хабарник повинен отримати по заслузі, не залежно від суми хабаря. У нас вже викривлений світогляд - бачте, дрібних хабарників шкода....
Знаючий Показати IP 19 Березня 2010 19:50
Оце ж дружба - Духневич перетворила лікарню в СІЗО,де мав би знаходитися іКалуш,і друг його - роботодавець.Це зловживання службовим положенням депутатом та керівником лікарні.А куди дивиться Кошель,на толоки ходить??? Неподобство...
Provokator Показати IP 19 Березня 2010 21:03
До Аноніма: Як ви гадаєте, чому чиновників ловлять на хабарях? Відкрию таємницю: не захтів поділитися. Знаєте, кажуть: риба гниє з голови. І те, що когось іншого не спіймали ще не означає, що він не хабарник. У міській раді по кишенях крутяться немалі гроші. Та й відділ освіти не виняток. А отих 500 гривень - це просто смішно. Набрид він комусь, заважав.Тож хабарників треба карати, то правда. Але чомусь коли йдеться про хабарі в особливо великих розмірах, то чиновники відмазуються. Чи не так? Думаю, зрозумієте про що я. Українська вертикаль влади наскрізь прогнила. То чому б не почати з вищестоящих?
за кавою Показати IP 19 Березня 2010 22:45
ну Калушу не позаздриш, він же не Москвич, зупинки не приватизував, не купить всі суди..
VSC Показати IP 20 Березня 2010 18:45
Provokatorу- Полностью согласен, надо было посадить всех предшественников нынешних чиновников. А самому главному Антону дать лет 20, вот был бы тогда порядок.
Хохма Показати IP 20 Березня 2010 19:28
Вор должен сидеть в тюрьме.
небайдужа Показати IP 21 Березня 2010 13:21
Не дивно-як тільки так зразу ж в лікарню Це всім відомий фокус-покус А справу вирішать грошики- він нагріб,як вони ВсІ немало
Справедливий Показати IP 5 Квітня 2010 18:16
Калуша шкода! Зрозуміло, що хтось створив провокацію! Якщо й взяв тих 500 грн, то хтось грамотно спланував таку акцію, аби вламати начальника на не серйозну суму. Цікаво, що надзвичайно швидко знайшлась людина на таку відповідальну посаду. Без жодного конкурсу та аналізу ситуації поставили вчительку, яка пропрацювала трохи більше року на керівній посаді (директором), в той час коли в освіті є досить багато досвідчених і успішних керівників. P.S. Вор должен сидеть в тюрьме!
Анонім Показати IP 13 Квітня 2010 18:01
Мало дуже віриться, що він сяде. Відкупиться це 100 %. В камеру до нього можна ще дуже велику компанію зібрати - директорів з школ №4,18,21,14......т.д. Та вже навіть вчитеолі перших класів, як кози траву їдять так і вони бабло косять. В гімназіях без бабок можеш і не вести дитя в школу. Скороход прямо в очі каже скільки треба пожертвувати на прийом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus