USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Половина депутатів Волиньради не з’явилася на сесію

12 Березня 2010 10:52
На позачергову сесію Волинської обласної ради прибув лише 41 з 80 депутатів.
Така цифра виявилася достатньою для кворуму та прийняття рішень. Депутати обговорили депутатські запити та звернення.
Проте після цього депутат Петро Пронь зауважив, що у залі присутні лише 38 обранців і запропонував перереєструватися.
Голова Волиньради Анатолій Грицюк підтримав його пропозицію. Після перерахунку голосів у залі виявилося уже 42 депутати.
«Я не використовував своєї картки і не реєструвався. Так само не використав свою картку для реєстрації і депутат Пронь», - сказав депутат Олександр Башкаленко. Він закликав депутатів, котрі щойно зайшли до зали і зареєструвалися, публічно представитися. Проте цього не відбулося.
Депутати взялися голосувати за взяття порядку денного сесії за основу. Проте за це рішення проголосувало лише 39 обранців, чого не достатньо для прийняття рішення.
Депутат Ігор Гузь запропонував зробити перерву на 30-45 хвилин, аби деякі депутати із районів прибули на сесійне засідання, щоб розпочати роботу. «Давайте не будемо блокувати роботу сесії», - сказав Ігор Гузь.
У висновку голова Волиньради Анатолій Грицюк оголосив перерву на 30 хвилин. Працівники апарату ради наразі обдзвонюють депутатів і закликають їх з’явитися на сесійне засідання. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
пандора Показати IP 12 Березня 2010 20:24
цікаво, хто прийшов? А поіменно можна, щоб знати хто є хто. ви ж обранці від народу? то чого ж на сесії не ходите. це все одно, що на заняття...студенти
007 Показати IP 14 Березня 2010 12:55
ВОНА-працює!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus