USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Польські підприємці масово беруть на роботу українців

23 Листопада 2016 14:44
Українці продовжують користуватися популярністю як хороші працівники серед польських підприємців.

Як повідомляє Польське радіо, про це заявив голова Національної торгової палати Польщі Анджей Арендарський.

Причиною цього, за його словами, стало не лише поліпшення ситуації на ринку працевлаштування, а й часта невідповідність польських кандидатів вимогам роботодавців.

"Ми маємо справу з поганими законодавчими рішеннями в цій сфері, поганою освітньою системою і до того ж з демографічною кризою", - зазначив Арендарський.

Поляки активно їдуть працювати за кордон, тим часом трудова сила з України приїжджає.

"Якраз працівники з України, а в майбутньому, можливо, і з Білорусі, цю прогалину на нашому ринку праці дуже добре заповнюють. Перш за все, це стосується сільського господарства і ринку послуг. Багато фірм без українських працівників були б змушені припинити своє існування ", - вважає Арендарський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus