USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помер ліквідатор аварії на ЧАЕС Микола Маріцький

1 Жовтня 2010 12:53
На 58-му році життя помер ветеран пожежної охорони, ліквідатор I категорії наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, майстер спорту з пожежно-прикладного спорту, полковник внутрішньої служби у відставці Микола Маріцький.
На службу в пожежну охорону Маріцький прийшов 1977-го. Він віддав їй понад 28 років, розповіли у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області.
У вересні 1987 року ніс вахтову службу у Чорнобильській зоні. Після цього здоров'я пожежника значно погіршилося. На заслужений відпочинок пішов у віці з посади начальника загону державної пожежної охорони №1 м. Луцька за станом здоров’я.
«Увесь великий колектив волинських рятувальників, ветерани та пенсіонери пожежної охорони глибоко шанували доброго та щирого, завжди усміхненого колегу Миколу Маріцького. Він завжди допомагав своїм колегам і словом і ділом, для молодих знаходив слова підтримки, умів підказати шлях до вирішення будь-яких службових питань та особистих проблем», – кажуть у волинському управлінні МНС і висловлюють щирі слова співчуття дружині, всім рідним та близьким померлого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus