USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повінь змусить владу на Камінь-Каширщині відремонтувати трубопровід

21 Січня 2011 12:34
У селі Бузаки Камінь-Каширського на Волині понад 60 приватних осель мало не опинилися у воді – за добу 20 січня рятувальники відкачали з цих територій понад 400 кубічних метрів води.
Напередодні бійці МНС відкачували воду потужною насосною станцією, «відкинувши» талу воду на значну відстань за допомоги рукавного автомобіля. Про це розповіли у центрі пропаганди УМНС України у Волинській області.
Що робити, аби уникнути подібних наслідків підтоплення господарств цього населеного пункту в майбутньому, вирішувала комісія у складі представників місцевої влади та райвідділу УМНС України в області.
Найближчим часом, вирішили представники комісії, спільними зусиллями місцевої влади та громади буде проведено реконструкцію дренажного каналу та трубопроводу, в якому замінять існуючі водопропускні кільці на кільця більшого діаметру.
21 січня тут та в селі Видерта цього району також відкачують воду пожежною автоцистерною.
Продовжують відкачувати талі води рятувальники і в Ковельському та Ратнівському районах.
У селі Заболоття, що на Ратнівщині, на вулиці Заводській 20 січня відкачали близько півтисячі кубічних метрів води з двох присадибних ділянок, а 21 січня відкачують воду зі спеціальної ями, куди стікає вода з більш ніж 10-и присадибних ділянок цієї ж вулиці. Підрозділи місцевої пожежної охорони працюють і в селах Щедрогір та Самари.
Майже 600 кубічних метрів талих вод з територій 3-х приватних господарств відкачали бійці СДПЧ-4 міста Ковеля в селі Любленець Ковельського району.
У самому місті залізничників рятувальники працювали на вулиці Вітовського, де пожежними автоцистернами відкачено понад 300 метрів кубічних води з 2-х підтоплених присадибних ділянок.
Загалом 20 січня підрозділи пожежно-рятувальної служби області відкачали майже 2 тисячі метрів кубічних талих вод з присадибних ділянок громадян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus