USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Пожежні врятували від обвалу дах училища. ФОТО

4 Лютого 2010 16:50
Годину тому в місті Камінь-Каширську рятувальники місцевого МНС завершили розчистку від кількох тонн снігу дах учбового корпусу ВПУ№4. Якби сніг зостався на даху, покрівля могла проломитися і травмувати учнів.
 

Сьогодні бійці СДПЧ-9 майже сім годин поспіль розчищали від снігу дах навчально-виробничого корпусу місцевого ВПУ№4 у Камінь-Каширську.

На будівлі було майже півметра снігу, що загрожував зруйнувати шатровий дах своєю вагою. І директор навчального закладу звернувся за допомогою до служби «101».

До робіт залучили 12 вільних од чергування рятувальників підрозділу. Чоловіки за сім годин праці розчистили покрівлю, площею близько 2 тисячі квадратних метрів, повідомляє прес-служба ГУ МНС у Волинській області.

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 4 Лютого 2010 16:55
А учнів чи викладачів напрягти не можна було.Страховку вцепив,інструктаж дав і нехай лазять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus