USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про головлікаря нагадуватиме меморіальна дошка в лікарні

29 Березня 2010 16:39
Медики районної Ківерцівської лікарні на профспілкових зборах ухвалили рішення встановити в лікарні Меморіальної дошки на честь Леоніда Римоліна – колишнього головного лікаря, Заслуженого лікаря України та одного з найшановніших людей району.

Упродовж 20 років Леонід Римолін обирався членом райкому КП України, був депутатом районної ради. За участь у Великій Вітчизняній війні,а саме партизанському русі він нагороджений десятьма медалями СРСР, орденом «Знак Пошани». А за сумлінну працю на варті охорони здоров’я його відзначено Грамотою облвиконкому, присвоєно Почесне звання «Заслужений лікар УРСР».

Підтримали пропозицію про меморіальну дошку 43 медпрацівники. Високу оцінку колишньому головному лікарю, який працював із 1948 по 1975 рік, дали медики-фахівці Ростислав Марищук, Дмитро Дремух, Євген Степанюк, Борис Волошин.

Вони зазначили, що, обіймаючи найвідповідальнішу посаду – керівник лікарні Леонід Римолін зарекомендував себе здібним організатором, виховав багато молодих спеціалістів медичної галузі. Нині вони працюють на керівних посадах.

Завдяки ініціативі колишнього головлікаря побудовано районну лікарню на 300 ліжок, яка стала кращою в області та вважалася обласною школою впровадження передового досвіду.

Ініціатором встановлення Меморіальної дошки на приміщенні ЦРЛ на честь Леоніда Римоліна виступила президія ради ветеранів району. Враховуючи його бойові, трудові заслуги, думку громадськості відкриття пам’ятного знака варто приурочити до 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Остаточне рішення щодо встановлення Меморіальної дошки на честь Леоніда Римоліна буде розглянуте на черговій сесії районної ради, - пише районна газета «Вільним шляхом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus