USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пронь вимагає звільнити Колісника

26 Серпня 2010 15:14
Голова фракції Партії регіонів у Волинській обласній раді Петро Пронь вважає, що начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдана Колісника потрібно звільнити – за систематичне ігнорування депутатів Волинської обласної ради.
Про це йшлося 26 серпня під час засідання колегії Волинської облради, - повідомив ВІП.
«Я тут не бачу Колісника. Він ігнорує сесії наші», - сказав Пронь.
«Якщо начальник не буде ходить, то давайте заступника, який постійно ходить, зробимо начальником. Колісник ігнорує...» - зауважив регіонал.
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк порадив Петру Проню: «Петро Якович, підготуйте звернення до Державного комітету лісового господарства. І я готовий його проголосувати на предмет звернення до голови комітету щодо кадрових змін. Якщо він, як ви правильно говорите, ігнорує нашу сесію».
Заступник голови Волинської облради Борис Загрева зазначив, що «обласна рада цих керівників не має права звільняти чи заслуховувати звіти. Але депутати можуть дати оцінку підготовленій управліннями інформації чи рекомендувати відповідним органам звільнити цих начальників».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Козир Показати IP 26 Серпня 2010 15:25
Колісник підписав Загреві десятки(!)тисяч гектарів мисливських угідь. Звичайно, той буде його захищати до останнього, а раптом щось випливе і угіддя відберуть.
Читач Показати IP 26 Серпня 2010 16:09
Пронь пустив "під ніж" організацію-гіганта "Волиньпромжитлобуд", в якому працювали десятки тисяч чоловік. З усіх оздоббудів, рембудів, промбудів і дільниць залишилось поле, яке заросло кропивою і лопухом. Це він робив легко, прикидаючись "королівським шутом". А сьогодні він посадив свій широкий зад в депутатське крісло і вказує пискливим голосом євнуха, кого зняти з роботи, а кого залишити. Отака наша дійсність і наша обласна рада. Ганьба нікчемі Прню!!!!! Поету ху..ому!!!!!
лісівник Показати IP 26 Серпня 2010 17:12
Увесь бруд йде від Кіндера. Цього "захисника природи" (у Ковелі його називають фарцовщиком) витурили, як останню непотріб, ось він зараз хоче "заслухати" Колісника. Пронь теж має такий вплив на Колісника, як баба Параска українську погоду. Колісник не соловей, щоб його слухати, він має комітет, якому підпорядкований разом з державним лісом. Просте запитання: доколи депутатський корпус обласної ради представлятимуть люди, які крім лайна і папірців нічого не здатні видати на-гора?
ЛітРедактор Показати IP 26 Серпня 2010 19:13
Та треба те депутатство Коліснику й для того, власне, аби "замазати" його й приближених до лісових "делишок". Щоб то дітей своїх ставити керівниками лісгоспів, а на них "пахали" лісівники зі стажем, які на лісовій справі "зуби з'їли", то вже, вибачте, родинна корупція...
ЛЕН Показати IP 26 Серпня 2010 23:11
Подивіться на фото! Ну точнісінько: Пронь і Ленін-близьнюки-брати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus