USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Прошковський одержав нових заступників – один очолив УБОЗ. ФОТО

27 Квітня 2010 09:49
Особовому складу волинської міліції представили двох нових заступників начальника обласного УМВС – першого заступника, який керуватиме обласним УБОЗом і заступника начальника УМВС в області – з питань прикордонної співпраці.

Як повідомляє прес-служба управління МВС на Волині, нових заступників представив заступник начальника головного УБОЗ МВС України – начальник управління боротьби з організованими групами і злочинними організаціями Володимир Міщенков.

Отож, відтепер за боротьбу з бандитизмом на Волині відповідатиме полковник міліції Сергій Горбатюк.

«Я знаю Сергія Володимировича, як справжнього професіонала та досвідченого керівника. Тому переконаний у його успішній роботі на Волині», - зазначив столичний гість.

Сергій Горбатюк народився 12 березня 1973 року у Чернівцях. У 1995 році закінчив Чернівецький державний університет. Через рік отримав диплом Львівського інституту внутрішніх справ Української академії внутрішніх справ. Окрім того, у 2008 році Сергій Володимирович закінчив Академію управління МВС.

В органах внутрішніх справ новий начальник волинського УБОЗу служить із 1995 року. Розпочинав із оперуповноваженого групи карного розшуку Чернівецького міськвідділу міліції.

Починаючи з 2000-го, його призначають на відповідальні посади заступника начальника міськвідділу щодо оперативної роботи, діяльності кримінального блоку. А вже у лютому 2004-го Сергій Горбатюк обіймає першу керівну посаду - начальника І-го відділу Чернівецького міськвідділу УМВС.

Що стосується роботи у напрямку боротьби з організованою злочинністю, то Сергій Володимирович до цієї роботи долучається у червні 2004, коли переходить на посаду старшого оперуповноваженого у чернівецький УБОЗ.

Через три роки він стає керівником Управління з боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Чернівецькій області. На цій посаді Сергій Горбатюк працював аж до свого призначення на Волині.

Заодно, особовому складу представили ще одного заступника начальника УМВС України у Волинській області - Петра Луцюка. Він буде займатися питаннями прикордонної співпраці.

Петро Сергійович із квітня 2007 по квітень 2008 року працював на Волині на посаді начальника міліції громадської безпеки УМВС в області.

Полковник міліції Петро Луцюк народився 3 жовтня 1956 року у селищі Млинів Рівненської області. До лав міліції вступив у грудні 1976 року. Вже під час роботи в органах внутрішніх справ у 1985 році закінчив Харківський юридичний інститут.

Свою кар’єру Петро Луцюк розпочинав з інспектора дорожнього нагляду міліції відділу внутрішніх справ Млинівського райвиконкому Рівненської області.

З 1976 до 2001 року Петро Сергійович працював у підрозділах ДАІ Рівненської області. З 2001 року його вперше призначають на Волинь заступником командира окремої роти по роботі з особовим складом Луцької окремої роти дорожньо-патрульної служби ДАІ УМВС в області. Після чого Петро Луцюк працював в Івано-Франківській, Одеській та Закарпатській областях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 27 Квітня 2010 10:25
в УБОЗі зарплату не видають...а вони засідають...
Злодій Петро Показати IP 12 Липня 2010 13:04
СЛОВА П.Люцюка: Я ЛЮДИНА МІНІСТРА І МЕНІ ВСЕ ДОЗВОЛЕНО „Хочу запевнити, що працюватиму так, аби мої вчинки були зрозумілими як для колективу, котрий очолюю, так і для керівництва, але в першу чергу для населення регіону. Я маю чималий досвід роботи в Державтоінспекції і відповідну освіту. Тож намагатимуся працювати так, щоб, коли доведеться йти з цієї посади, мені не було соромно подивитися людям в очі, у першу чергу тому колективу, який я очолюю.”(П.Луцюк) На благодатну Закарпатську землю в 2008 році призначено на посаду головного даішника –Луцюка Петра Сергійовича, в якого головне завдання зібрати за посади чим побільше грошей . За неповний календарний рік керівництва весь особовий склад ВДАІ Закарпатської області 2 рази був виведений за штатний розпис. На даний момент лише 40 % особового складу поновлені на посади, від інших чекають грошей. Кожного разу з кожного працівника для поновлення на посаді вимагають певну суму грошей: 1. інспекторів ДПС – 600 – 700 у.о. 2. офіцерський склад – 1000 – 30000 у.о. в залежності до займаної посади. Штатним розписом ВДАІ в Закарпатській області передбачено 402 посади, а отримують заробітну плату на 19 чоловік більше. Найулюбленіше хобі нашого дорогого обласного керівника – будівництво для себе шикарних котеджів і будинків за кошти отримані за продані посади. В даний момент будуються одночасно 4 різні об’єкти: 1. На батьківщині в с. Млинівка Рівненської області житлово – масивний комплекс;(див. фото внизу) 2. с. Драгобрат, Рахівського району, Закарпатської області; 3. с. Шаян, Хустського району, Закарпатської області; 4. с. Голубине, Свалявського району, Закарпатської області Для контролю перерахованих будівництв використовував службове авто „TOYOTA CAMRY” яке від такої інтенсивної експлуатації вийшло з ладу(вийшов з ладу двигун та інші силові агрегати)
Оленьеа Показати IP 5 Травня 2014 01:41
100% правда об этом пидарасе!!!
Оленька Показати IP 5 Травня 2014 01:42
Только то и делает, что своим родственикам помогает воровать в стране!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus