USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Кабмін призначив ще трьох нових заступників міністра оборони

5 Жовтня 2023 11:27
5 жовтня Кабінет Міністрів України призначив ще трьох нових заступників міністра оборони.

Про це повідомляють на офіційних ресурсах міністра оборони Рустема Умєрова та представника уряду в парламенті Тараса Мельничука.

Отож, Кабмін призначив заступниками Гаврилюка Івана Юрійовича, Гайдера Станіслава Мечеславовича, Кліменкова Дмитра Олеговича.

Іван Гаврилюк стане заступником з питань військово-технічної політики.

Гаврилюк – генерал-лейтенант. У квітні-серпні 2022 року був головою робочої групи України в координаційному центрі з надання допомоги у Німеччині, раніше – радник командувача сил логістики ЗСУ та керівник головного управління логістики – заступник начальника Генштабу ЗСУ.

"Найважливіші завдання – розвиток ОВТ Сил оборони, перепрофілювання українського ОПК на номенклатуру НАТО та тісне співробітництво з країнами-партнерами", – наголосив Умєров.

Дмитро Кліменков буде заступником з питань закупівель.

Раніше працював комерційним директором АТ "Укртрансгаз". Умєров зазначив, що за час роботи йому вдалося на понад 50% перевиконати план із закачування газу до підземних сховищ та на 15% збільшити кількість клієнтів-нерезидентів.

До цього працював першим заступником голови ФДМУ, директором з інфраструктури та логістики МАУ та керівником крупних проектів в шведській компанії "Ericsson".

Ключові пріоритети на посаді – стандартизація, систематизація, дієвий контроль та цифровізація закупівель, створення поетапного алгоритму закупівель та контролю, повноцінний запуск Агенції нелетальних закупівель.

Станіслав Гайдер – заступник з питань інституційного розвитку.

Гайдер – керівник цифрової трансформації НАЗК. На попередній посаді займався стратегічним плануванням агенції за методологією цілей та ключових результатів (OKRs), де було переналаштовано ключові бізнес-процеси. Під його управлінням запущено Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції та ін.

Головний пріоритет – розбудова стійкої та цілісної інституції Міноборони, яка спирається на дані та забезпечує прозорість і підзвітність.

Нагадаємо, 27 вересня Кабмін призначив трьох нових заступників міністра оборони. Ними стали Юрій Джигир, Наталія Калмикова та Катерина Черногоренко. 18 вересня Кабінет Міністрів звільнив з посад шість заступників міністра оборони та держсекретаря міністерства. 5 вересня Рада відправила Олексія Резнікова у відставку з посади міністра оборони. 6 вересня новим міністром призначили Рустема Умєрова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus