USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Причини смерті неповнолітньої волинянки досі не встановлені

14 Серпня 2016 18:29
Батько неповнолітньої Сергій Литкін стверджує, що вночі 3-го серпня після повідомлення про зникнення Катерини, правоохоронці допитали родичів, але до активних дій не залучились. Переконували, що дівчина сама повернеться. Сергій Литкін самостійно розпочав пошук, - інформує БУГ.

Нагадаємо, тіло 16-річної дівчини знайшли у Нововолинську 11-ого серпня близько 6-ї години вечора на териконі поблизу шахти №3.

14-го серпня в нововолинському відділі поліції відбулася прес-конференція, під час якої Андрій Литвин, тимчасово виконувач обов'язків заступник начальника Нововолинської поліції спілкувався з місцевими журналістами та відповідав на запитання.

Андрій Литвин зазначив, що інформація про зникнення Катерини Литкіної до чергової частини поступила вночі 3-го серпня. Повідомила про це бабуся Катерини, близько 1 години ночі.

Причина смерті Катерини Литкіної досі не встановлена. На даний час створена слідчо-оперативна група по розслідуванню кримінального провадження, включені в цю групу досвідчені працівники Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Кримінальне провадження перебуває на контролі Головного управління Національної поліції.

Детальніша інформація на відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Мати Показати IP 14 Серпня 2016 19:36
Боже мій! 3 подали заяву І лише 11 (!!!!!!!!) дитину знайшов батько! Чого годувати цілий відділок вгодованих мєнтів????
Луцчанка Показати IP 14 Серпня 2016 19:38
Цинічна брехня в тупа некомпетентність! Еонстатує, що в 1 ночі з 1 на 2 сурпня про зникнення повідомила бабуся і тут же говорить, що звернення було леше 3 числа тому вони запобігти злочину не могли!!! Ліниві СКОТИ!!!
А до Луцчанка Показати IP 15 Серпня 2016 10:15
Сказане означає, що бабуся звернулася до поліції лише через добу!!!!!! 1 серпня ввечері дитина пішла з дому, а звернення в поліцію було 3 серпня в 1 год. ночі...В цей час, імовірно, дівчина вже була мертвою...Уважно прослухайте ще раз
Бронштейн Показати IP 14 Серпня 2016 22:24
Ну, слухайте цього реХформованого поліцая із 5 хв. 35 сек. і все вам, шановні, стане ясно! А через півроку зникне громадський резонанс Максимка вернеться додому, бухне з дружбанами... піде на діскотЄку і можливо згвалтує ще одну дівчину, але ше буде Назарій, то може і не одну.... Але вже вбивати не будуть.... Рехвормовані поліцаї ЗЕ БЕСТ.... Навіть підозру нікому не оголосили?!?! А те, що заявив БАТЬКО.... Його свідчення якось враховують чи БАТЬКА КАТРУСІ постфактум вже записали до неадекватів... як тут у постах дехто вже закидає ТЕМУ?!?! Кароч, МИ БИДЛО... ви і я... усі середній клас і нижче!!!
Вася Показати IP 14 Серпня 2016 22:36
скот знущаеться, рідні знаходять правду, влада жирує, 51 зрадники?,брехня!!!!)АТО вже "закінилось"за дві доби, ми у Європі??? що далі? забрехавсчя Петро....
Анонім Показати IP 15 Серпня 2016 14:32
Зверніться в "Слідство ведуть екстрасенси",Так справа піде швидше. Співчуття рідним.
Лучанка Показати IP 15 Серпня 2016 14:33
Ну що вони роблять, за що гроші получають????!!!!! Мало того, що не шукали дитину, батько сам знайшов, то тепер стільки днів пройшло, а вони досі не знають причини смерті???? Цікаво, скільки батьки того скота одвалили ментам?????
F до Лучанка Показати IP 15 Серпня 2016 16:29
"той скот" тобто хлопець до якого дівчина вийшла з дому, як виявилось ромадянин Словенії, який лише на канікули в гості приїджає в Україну, так що прийдеться поліціїї дійсно працювати і розслідувати - взалі багато мутного і темного і зі сторони родичів дівчинки теж.
Коля Показати IP 15 Серпня 2016 18:21
Ця дитина Катя з сімї де батьки розведені усіма способами старалась влаштувати своє життя кращим тому і спілкувалась з тим Максимом.А він мажорік цим і користався. Хоча між ними соціальна прірва.От як все скінчилося...
Громадянин Показати IP 16 Серпня 2016 11:29
Є інформація що в нього родичі працюють в поліції от і все затягування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus