USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прихильники Ющенка соромляться екранного сексу. Його дивляться виборці Тігіпка

25 Листопада 2009 14:24
Згідно з опитуванням соціологічної групи «Рейтинг» двох тисяч респондентів, більшість українців полюбляють переглядати комедії, мелодрами та історичні фільми. І лише четверо із сотні взагалі не дивляться кіно.
Комедії подобаються 45 відсоткам співвітчизників. Мелодрами та історичні фільми любить переглядати кожен третій українець. Пригодницькі фільми полюбляє 24 відсотка  опитаних, бойовики – 16 відсотків, документальне кіно – близько 15-ти. Кожний десятий українець захоплюється фантастикою. 
Із віком втрачається інтерес українців до комедій, пригодницьких кінострічок, бойовиків, фільми жахів та еротики. Натомість, зростає інтерес до мелодрам,  історичних фільмів та документального кіно. Документальні фільми вдвічі популярніші в  містах, ніж на селі.  Загалом, городяни більше люблять кіно.
Документальні фільми найбільш популярні серед виборців Віктора Ющенка та Володимира Литвина. Також прихильники Президента люблять історичні фільми, як, до речі, й виборці Сергія Тігіпка. Однак глядачі, які готові голосувати за Віктора Ющенка, взагалі не люблять жахів, практично не дивляться еротики, містики і фантастики. Натомість, це улюблені кіножанри прибічників Сергія Тігіпка.
Соціологи «Рейтингу» запевняють, що виборці Юлії Тимошенко люблять мелодрами і комедії. Так, як і прихильники Віктора Януковича. Пригодницькі фільми, як, до речі, і бойовики, найпопулярніші серед виборців Арсенія Яценюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Юка Показати IP 25 Листопада 2009 14:46
смішно, як перед виборами починають змішувати грішне з праведним і проводити безглузді аналогії типу причетності фільмів до політиків, чи музичних уподобань до партій!
Таня Показати IP 25 Листопада 2009 16:24
Загалом, городяни більше люблять кіно. Бо не у всіх сільських хатах навіть телевізори є. А якщо мешкають там двоє стареньких, то їм за господарством і не до перегляду фільмів.
seal Показати IP 25 Листопада 2009 21:26
Цікаво, які ще соцопитування є в загашнику групи рейтинг? Що ще нам прив'яжуть до політики. Пропоную перейти на харчі: ющенківці - люблять мед, януковичі - баланду, бютівці - ікру і т.д.
Знаючий Показати IP 25 Листопада 2009 23:53
ПРосто опитування стосувалося різних тем і, можливо, різних замовників (омнібус). А порівняти такі дані з допомогою програми обробки даних - лише технічна справа
злой Показати IP 2 Грудня 2009 09:07
Если тебя оскорбили, "кинули" на зарплату, взяли деньги в долг и не отдали, обманул наемный работник или кинул работодатель и ты хочешь узнать как тебе защититься от всего этого негатива,и что можно есть и пить без ущерба для здоровья и как выбрать себе адвоката,что бы он тебя не "кинул"тогда тебе только сюда на posovesti.com.ua

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus