USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Прикордонники «пішли в народ»: лякають селян штрафами за контрабанду

13 Квітня 2010 15:52
Підрозділи Державної прикордонної служби на Волині роз’яснюють мешканцям прикордонних районів норми кримінального й адміністративного законодавств.

Вартові кордону розповідають селянам і городянам прикордонних поселень про відповідальність за порушення прикордонного режиму. Це робиться для зменшення кількості таких правопорушень, - повідомляє служба інформації ВОДТРК.

Як зазначає прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський, за перший квартал цього року підрозділи загону притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму 675 осіб. Їх оштрафували на 10 тисяч 727 гривень.

Суди Волинської і Рівненської областей за незаконне перетинання держкордону в межах ділянки відповідальності Луцького загону до адміністративної відповідальності притягнули 133 особи. Дев’ятьох з них оштрафовано на 10 тисяч 550 гривень, 58 порушників відбули різні терміни адмінарешту, який передбачає до 15 діб.

Крім цього, орган дізнання Луцького прикордонного загону порушив три кримінальні справи щодо незаконного переправлення осіб через держкордон і використання підроблених документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus