USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пустовіт вважає, що Клімчук – «троянський кінь антиукраїнської влади»

29 Березня 2010 15:15
Голова Луцької міської організації «Батьківщина» Григорій Пустовіт порівняв нового губернатора Волині з троянським конем.

Про це йшлося на прес-конференції представників Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина».

Коментуючи призначення Бориса Клімчука на посаду голови облдержадміністрації, Григорій Пустовіт сказав, що «по великому рахунку Борис Клімчук є троянським конем антиукраїнської влади»

Він додав: «Розшифрую: всі бачили інавгураційну промову нового губернатора. Я слухав і собі говорив: до чого мудра людина, до чого серйозна політична постать. Але його мудрі слова – це ключ до наших душ. І впускаючи слова Бориса Клімчука до себе, ми впускаємо усіх отих януковичів, азарових, табачників», - зазначив голова міської організації «Батьківщина»

Пустовіт застеріг волинян, аби ті не втрачали пильності.

«Треба пам’ятати, що ніхто з призначенням Клімчука не відмінив основний напрямок діяльності влади, з яким вона визначилася. Маю на увазі запровадження другої державної мови. Ніхто не заявив, що з призначенням Клімчука не будуть відмінятися укази президента. Ніхто сьогодні не заявив, що на заході та сході України не будуть забороняти навчати дітей української мови. Тобто нічого не змінилося» - сказав Пустовіт.

«Слухаючи Клімчука, не треба забувати, що за його спиною приховується багато одіозних постатей, приховуються політичні позиції сьогоднішньої влади. І ми повинні бути дуже пильними», - зазначив Пустовіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
ТигрЮля Показати IP 29 Березня 2010 21:29
Гріша!!! Ачого ж ти не пильнував, як Шиба з "бютівцями" дерибанили Луцьк!!! Як диспетчерський пункт ЖКП-6 по вул. Бринського, 4 під виглядом реформування ЖКХ ліквідували , а примішення передали під квартиру - КОМУ Гріша?????? Гріша!!! А кому земельку роздавали "бютівці"???? Наприклад, по вул. Ветеранів, 15 А ???? Хто така Семенюк Л.М., що їй пожертвував Щиба частину паркової зони, яка належить міській громаді, а не окремим ... прокурорам.... Гріша, розкажи про "подвиги" Шиби, Кирильчука і Грицюка за 5 останніх років, а потім матимеш право судити лідерів інших політичних сил. Про "бютівське лайно і болото" розкажи правду!!!! Чи кишка тонка????
Vic Показати IP 30 Березня 2010 00:02
Підтримую пана Пустовіта.
Александр Показати IP 30 Березня 2010 09:11
Мне нравилось читать статьи Пустовита , написанные отличным языком и с жестким юмором , который я так люблю (ради красного словца - не пожалею и отца). Теперь же уважаемый автор , по моему мнению , начал "терять лицо".Белорубашечники не луцше остальных. Не умнее - во всяком случае."Ваша хозяйка состарилась с вами...каждый искал в Ней любви и забавы и на груди у Нее засыпал ...Вы , только Вы ей верны и поныне ..." Не идеализируйте дорвавшихся к власти и бездарно эту власть прогавкавших . Ничем белые не лучше синяков.
Хан Алі Показати IP 30 Березня 2010 10:13
А я вважаю, що Гріша молодець! Всі наші опозиціонери позасовували язики якнайдалі і мовчать, "бо благодєнствують". І добре, що знайшовся хоч один, хто дав зрозуміти, що влади не треба боятися, а треба називати її так як вона заслужила. Що ж так всі злякались царя Бориски? Що ж так на Пустовіта накинулись? Вже і пише він не так, і говорить все не так. А я вважаю, що все так. І характеристика дана дуже влучна. От майстри зализування анусів і накинулися на Грішу. Буду сподіватись, що хоч він не буде мовчати.
КрисаВітя Показати IP 30 Березня 2010 10:20
ТигрЮлі. Хто така Семенюк Л.М.? Це однопартійка Клімчука Бориса Петровича. вона як і він член Партії Регіонів.
Тіпа_космос Показати IP 30 Березня 2010 11:36
Це ...но, яке засідає у міській раді на чолі із Шибою, формував не Гріша.
пан Показати IP 30 Березня 2010 12:41
А хто не забув той час, коли Борис Петрович вночі вивозив КАМАЗАМИ майно з дачі в невідомому напрямку? Хапуги знов прийшли до влади!!!
Василь Показати IP 30 Березня 2010 15:10
Александру. Можете й далі читати статті Пустовіта тільки тепер в блогах на сайті "Волинський інформаційний портал"
Пустоцвіт Показати IP 3 Квітня 2010 19:13
Пустовіт, хто ти такий, звідки ти взявся? Ну-ка, где моя подзорная труба?
Аватар Показати IP 4 Квітня 2010 10:05
Круто сказано і класно підмічено.
"Лихий" Показати IP 7 Квітня 2010 10:14
"пустоцвіту" чи може "пустишці" . А хто ти такий чи така? І труба в тебе не підзорна а позорна. Григорій Пустовіт визнаний багаторічний лідер БЮТівців обласного центру, Людина авторитетна.чесна,талановита і безумовно буже смілива. Для якої поняття Україна не пустий звук.І безумовно він має рацію, втрачати пильність нам аж ніяк не можна, Україна,держава в небезпеці.Я знаю роботою міської ради він сам часто не задоволений за ,що депутати від БЮТ неодноразово отримують зауваження та партійні догани.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus