USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

П’яні односельці через пенсію задушили 77-річну бабусю

5 Березня 2010 13:07
У селі Волошки Ковельського району п’яні молодики вбили 77-річну пенсіонерку. Зловмисники шукали в оселі жертви 10 тисяч гривень, яких у бабусі не було.
Начальник карного розшуку УМВС України у Волинській області Олег Мартовицький розповів, що потерпілу знайшли у її помешканні на краю села. Там пенсіонерка проживала сама, до неї лише раз на тиждень навідувалася її племінниця, яка доглядала за старенькою.
Коли на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, то відразу стало зрозуміло, що бабусю намагалися пограбувати. Спочатку зловмисники хотіли залізти до хати через вікно. Але пенсіонерка, зачувши шум на вулиці, відчинила двері.
Двоє хлопців увірвалися до помешкання і відразу накинулися на бабу Надію та почали її душити, вимагаючи гроші.
На допиті підозрювані розповіли, що шукали якісь кошти, адже розраховували поживитися бабусиними заощадженнями, які вона збирала з пенсії. Однак після того, як усвідомили, що накоїли, вони не стали шукати гроші, а поспіхом втекли з місця пригоди.
Затримати злочинців вдалося через два дні. Правоохоронці відразу вийшли на слід злочинців, яким виявилися двоє місцевих мешканців. 29-річний Руслан та 23-річний Роман вже раніше були судимі – перший за хуліганство, а його товариш за хуліганство та грабіж.
Того вечора хлопці випивали на місцевій фермі. В хмільній компанії вони нібито жартома сказали, що планують пограбувати якусь бабусю. На це, звичайно, спочатку ніхто не звернув увагу.
Здавалось, молодики, закінчивши застілля, попрямували додому. Проте шлях до їхньої домівки пролягав якраз поряд із помешканням потерпілої. Затуманені алкоголем друзі завернули до хати бабусі Надії та скоїли жахливе вбивство.
На даний момент проти зловмисників порушено кримінальну справу за вбивство. Руслан та Дмитро перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, де чекають на справедливе покарання за свій вчинок, - інформує прес-служба обласного управління МВС.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Snap_x Показати IP 6 Березня 2010 01:17
Жах, через таку суму пішли на вбивство... Жаль, що в нас відмінили смертну кару...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus