USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Пирожко й Андрушко отримали ноутбук від «Дойче Велле»

14 Червня 2010 17:34
Волинська держтелерадіокомпанія стала переможцем ІV телевізійного фестивалю «Відкрий Україну», що завершився у рамках ХVI Київського міжнародного телерадіоярмарку.

Про це пише «Волинь-нова».

Перше місце у телеконкурсі «Україна туристична» здобув фільм «Ода Луцьку». Аавтор сценарію Марія Андрушко, редактор - Святослав Пирожко, режисер-постановник Галина Фрончко, диктор - Володимир Роса. Творчу групу нагороджено дипломом лауреата фестивалю та цінним призом.

Однак найприємнішою є звістка, що співорганізатор столичного ярмарку і постійний учасник фестивалю – Українська редакція Німецького радіо «Дойче велле» — теж відзначила ВОДТРК.

Зокрема, німці присудили перше місце фільмові «І належить прибути Вам…». Автор сценарію і режисер - Марія Андрушко, редактор Святослав Пирожко. Їм вручили диплом «За відданість європейським цінностям та ідеям європейської інтеграції» та цінний подарунок – ноутбук.

Приємно, коли волинські телерадійники перемагають у фестивалях. Однак дивує, що конкурсні фільми роблять і отримують нагороди не рядові журналісти, а керівники телерадіокомпанії, у яких зовсім інші посадові обов'язки.

Скажімо, автор сценаріїв фільмів-переможців Марія Андрушко – заступник генерального директора, редактор іншого фільму Ольга Куліш – виконувач обов’язків генерального директора ВОДТРК. А в попередніх конкурсах перемагав директор Волинського телебачення Микола Генсецький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
ДУСЯ Показати IP 14 Червня 2010 17:57
"Однак дивує, що конкурсні фільми роблять і отримують нагороди не рядові журналісти, а керівники телерадіокомпанії, у яких зовсім інші посадові обов'язки".... Пробачте, шановний автор статті, можливо я не за адресою. Але, через те, що Вас лише "дивує", це диво, як спрут щупальцями пронизав волинську тележурналістику. І дуже непогано почувається вже понад 10-12 років.
БУРЖУЙ Показати IP 14 Червня 2010 18:02
Ви займаєте відповідальну посаду,зважаючи на це, з вашого боку, має бути соромно привласнювати чужі здобутки.Рядові журналісти не менш талановиті, вони просто загнані державним замовленням. а керівництву в усьому - зелена вулиця: розшифровка, монтаж, найкращі оператори і т.д. Ось така кадрова політика
рядовий Показати IP 14 Червня 2010 19:02
Я з рядових, як ви пишете. Але мене держзамовлення не заганяє і жаба не давить за тих,хто перемагає. Для призових передач треба дорости. Ось чому в творчих групах поруч з редакторами-керівниками завжди називаються і не керівники: режисери, оператори, інженери, звукорежисери... Що, забулися, "дорогі" Дусі і Буржуї? Чи тільки на устах прізвища, які "кошмарять" вас?
ДУСЯ до рядовий Показати IP 15 Червня 2010 13:27
Та, з чого Вам, жаба привиділась. Та немає тут підстав про якіхось жабів говорити, та справа в тім, що ті прізвища, про які йдеться вже давно ні в кого не на вустах... Набридливо,огидно і сумно. Хочеться нових імен, чогось творчого, нового, свіжого, а не задріпаного і 100 разів сказаного. А молодняк на ВТ приходить, покрутиться та йде, але не від того, що ліниві чи не талановиті, а того, що на думку "професіоналів"- не доросли. На ВТ Ви ніколи не доростете, і це вже довели ті талановиті журналісти, які звідти пішли. І молодці!
Літредактор Показати IP 14 Червня 2010 22:15
Невже один на двох? (ноутбук))) Думаю, не в жабі справа...Коли нарешті молодих журналістів почнуть цінувати?.. Сподіваюся, це вони відчують ще за життя..))
Ласковая Показати IP 15 Червня 2010 10:28
Якщо слідкувати за титрами програм ВОДТРК, то там тільки один Пирожко працює. а насправді скільки чоловік в штаті, хто знає?
з колишніх Показати IP 15 Червня 2010 10:40
ніхто нікому на водтрк не забороняв робити конкурсних фільмів, знаю з власного досвіду. інша справа, чи дотягне ваш фільм до нагороди.
Марія Показати IP 15 Червня 2010 11:22
Вітаю усіх шанувальників ВТ!Як автор і режисер відзначених фільмів, бажаю такої ж відкритої і наполегливої праці, як у мене з моїми безцінними колегами, без яких , Ви праві, до нагород не злетіти. Тому я завжди перед тими, з ким знімаю і монтую, раджусь про звук, буду у боргу. Але я веду за собою колектив.Не треба давитись слиною . Сплюньте - і зробіть краще.
добродій зі сторони Показати IP 15 Червня 2010 12:26
не сплюнуть, пані маріє, бо в них тільки жовч від того, що не вони біля керма водтрка і не їхні прізвища під фільмами-переможцями.Так тримати й далі. а ті хай собі як знають, божеволіють, конають, ви своє робіть... до слова, і молодняк у вас - дай боже кожному творчому колективу... так що, братці, не партися, і в молодих ще все попереду.
Працівник Показати IP 15 Червня 2010 13:41
Ви знаєте, в мене є запитання, що заважає вам, таким талановитим зняти, змонутувати, зрежисувати фільм? В середньому це можна зробити за 4000 гр, то чому ви так інших поганите? Скажіть що не можете.... а відносоно того то нехай автор новини пише всіх хто працював, а то самі ж провокуєте людей, чому ж ви так робите дискримінацію? А відносоно полдодих то кого назвіть хто пішов і прийшов, кому не давали нічого робити? А то тільки слова і слова ....і нічого по суті.
ДУСЯ до Працівник Показати IP 15 Червня 2010 14:01
Я розумію, що Ви дуже хочете імен, парорлів, явок.. Смішно. Ці люди зайвої реклами не потребують.Відкрийте інтернет-, друковані ЗМІ, поспілкуйтеся із людьми та й відкриється Вам Світло. Інш справа, що Ви не хочете їх такими бачити і чути, бо ті, хто вже якісь "тепді" місця на ВТ заслужив, крепко за них тримаються, а ще більше колег сподіваються, що їх помітять. Та усі знають, що випадковостей на ВТ не буває. Але із ВТ історія, як в тому анекдоті - куди не цілуй - всюди дупа..
Неупереджений Показати IP 16 Червня 2010 08:59
А я пропоную продати ноутбук і вилучене бабло віддати як благодійну допомогу Телерадіогазеті. Ходять чутки, шо загинається вона - аж так, шо працівників ВОДТРК заставляють її передплачувати. Маразм, канєшно. Хай краще зарплати підвищать людям.
Хронограф Показати IP 1 Січня 2012 11:42
У творчої групи Марії Андрушко операторів компютерників знову гранд-нагорода на міжнародному фестивалі у Польщі. А там не підкупиш. Ну то як, Дуся і Буржуй, сплюнули чи й далі давитесь слиною ? Агов, Дуся, Буржуй, подзеленчіть язиками об піднебіння. Пропозиція: зареєстуйтеся перед виборами партією слюнявих. Трохи назбираєте біля себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus