USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ректори п’яти волинських вишів закликають голосувати за Тимошенко

4 Лютого 2010 16:32
Керівництво п’яти вишів Волині звернулися до краян із колективною заявою на підтримку Юлії Тимошенко. Під заявою-зверненням поставили підписи ректорів та один проректор.
Про це повідомили в обласному передвиборчому штабі Юлії Тимошенко.
У тексті звереннян йдеться:
«Кожна людина хоче жити в заможній країні, яку поважають і на Заході, і на Сході.
Кожен хоче мати роботу та пристойну заробітну платню, належне пенсійне та соціальне забезпечення, сучасне медичне обслуговування, яке би не робило великої «дірки» в сімейному бюджеті. А також дійсно безоплатну середню освіту та справедливий доступ до вищої освіти для своїх дітей. Хоче мати реальну можливість для захисту своїх законних прав та інтересів в судах та правоохоронних органах», - зазначають науковці.
«Всі ці прагнення і сподівання тою чи іншою мірою пов\'язуються з фігурою майбутнього президента. Тому кожен має зробити свій особистий, відповідальний та осмислений вибір. Хай ваш вибір ґрунтується не на емоціях чи сліпій вірі в слова, а на серйозному всебічному аналізі реальних якостей та можливостей кандидатів в Президенти.
Важливо пам\'ятати, що за будь-яких умов від Вашої особистої позиції залежить майбутнє кожного. Ніхто, хоче він того чи ні, не може зняти з себе відповідальність за країну. Не голосувати особисто означає віддати свій голос комусь. Але моральна відповідальність за те, як хтось скористується нашим голосом, все одно буде лежати лише на нас», - кажуть ректори.
«Ми віримо в мудрість і розум наших співгромадян, в їх готовність зробити все необхідне заради кращого майбутнього України! Голосуйте за Юлію Тимошенко!
Ректор Луцького гуманітарного університету А. Журавльов (як з\'ясувалося, прізвище Андрія Журавльова з\"явилося серед підписів через технічну помилку), ректор Луцького інституту розвитку людини «Україна» Р. Карпюк, ректор Луцького біотехнічного інституту Міжнародного науково-технічного університету ім. академіка Ю.Бугая Г. Стеценко, ректор Інституту післядипломної педагогічної освіти М. Сташенко, перший проректор Луцького національного технічного університету З. Герасимчук».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
seal Показати IP 4 Лютого 2010 16:37
А де пан Коцан? До редакції: помилочка в заголовку (голосувати, а не голосуюти) - поправте, будь-ласка. :).
Тетянка Показати IP 4 Лютого 2010 16:44
До seal: помилочка в коментарі (будь ласка, а не будь-ласка):) Заголовок виправили. Дякуємо.
seal Показати IP 4 Лютого 2010 20:27
До Тетянки. Критика сприймається, дійсно сам помилився. :) Дякую!:)
Знаючий Показати IP 4 Лютого 2010 23:58
"Политех - лучше всех". Ректор - за Януковича, 1-й проректор - за Юлю :)
немо Показати IP 5 Лютого 2010 10:03
Предлагаю всех мужиков агитирующих за ошалевшую Ю ,именовать "подъЮльники" !!!
seal Показати IP 5 Лютого 2010 11:14
До немо: По анології всіх мужиків, що агітують за грамотного Я, називати "підодіЯники"!!!
Сергій Показати IP 5 Лютого 2010 11:53
Подяка керівникам вузів, які стали на захист української державності та української мови. Єднаймося на захист української мови!
Zheniok Показати IP 5 Лютого 2010 14:06
Журавльов?8) ніколи б не подумав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus