USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Санітар «швидкої» не вберігся від аварії

9 Серпня 2010 10:40
Близько обіду в чергову частину Горохівського райвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення невідомої жінки - на вулиці Тараса Шевченка збили чоловіка.
Про це інформує прес-служба обласного управління ДАІ.
Як з’ясували автоінспектори, аварія з потерпілим трапилася в райцентрі Горохові. Водій на «Жигулях» збив 34-річного чоловіка, який їхав на скутері.
Виявилося, що скутерист - фельдшер «швидкої допомоги» Горохівської райлікарні – виїхав із свого двору на головну дорогу. Відтак, через власну неуважність одразу потрапив під колеса авто.
Потерпілого доправили до реанімації районної лікарні зі струсом мозку, відкритим перелом лівого передпліччя, множинними рвано-забійними ранами лівої гомілки та колінного суглобу та травматичним шоком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus