USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Санстанція перевірила волинські ринки

4 Листопада 2010 10:56
Під контролем держсанепідемслужби в області знаходиться 4884 об'єкти, що виготовляють та реалізовують харчові продукти та продовольчу сировину, з них 3214 – об'єкти торговельної мережі.
На Волині функціонує 41 ринок різної форми власності, де проводиться щомісячний моніторинг санітарно-гігієнічного стану та показників безпечної продукції, що реалізується, повідомляє прес-служба ОДА.
За поточний період 2010 року фахівці санепідустанов провели 1135 перевірок суб'єктів господарювання ринкової мережі. Майже на кожному другому виявлені порушення санітарних норм та правил.
За цими фактами застосовано 751 штраф на суму понад 96 тисяч гривень.
У жовтні до адміністративної відповідальності притягнуто 4 директори ринків. Зокрема Полицького Камінь-каширського району, «Лучеськ», що в місті Луцьку, у Нововолинську та в селі Мар'янівка Горохівського р-ну.
Від роботи відсторонено 84 особи, а з реалізації вилучено 527 кілограмів небезпечної та неякісної харчової продукції та сировини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ваня Показати IP 4 Листопада 2010 13:31
Кого і що вони перевіряють - це глибоко сумнівно. А що робиться у них під носом,вони,напевно, не бачать. Прям у вході до ринку стоять почергово дві жіночки на ринку біля замку Люберта продають фарш.Що це за фарш, з яких тварин ніхто навіть не запитується, а люди дурні беруть. Чому ніхто і ніколи їх не запитають, що вони продають?Підіть шановні і подивіться, але чи воно вам треба.Ви ж тами сидете на копійках і тільки двитеся,щоб вам у лапку поклали , а ви всі оченята закрили.Ото страна дураков,дуру даєшся, де ми живемо. А в нас вибір без вибору,де дінемся мусимо не жити, а виживати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus