USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Селами їздять свої «швидкі допомоги». ФОТО

14 Січня 2010 09:47
Сільські та селищні лікарські амбулаторії загальної практики сімейної медицини в усіх районах Волині отримають новенькі каретки «швидкої допомоги». Нині в край надійшла перша партія медичних автомобілів – 21 сучасна каретка «Опель-Комбо».
 
Спеціалізовані медичні автомобілі обладнані за найсучаснішою апаратурою, доволі комфортабельні, а головне – якнайліпше під лаштовані для безпечного перевезення важкохворих по сільських дорогах. Вартість однієї каретки «швидкої» – близько 15 тисяч євро.
 
Їх закупили для села відповідно до рішення уряду про підтримку розвитку українського села.
 

 
«Це перша партія спеціалізованих медичних автомобілів, що надійшла на Волинь в рамках урядової програми. Незабаром лікарські амбулаторії і фельдшерсько-акушерські пункти нашої області поповняться ще півсотнею новенькими каретками «швидкої», – зазначив голова облради Анатолій Грицюк.
 
Сертифікати на отримання автомобілів «швидкої» уже вручені колективам медичних установ. Зокрема, спікер облради Анатолій Грицюк вручив сертифікат Тростянецькій лікарській амбулаторії Ківерцівського району.
 

 
Працює тут два лікарі і десять медичних працівників. Досі вони виїздили до хворих на списаному УАЗі або стареньких «Жигулях». Тому можна зрозуміти радість медиків, які дізналися, що нарешті отримають новенький спеціалізований автомобіль «Опель», – інформує прес-служба Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 14 Січня 2010 11:47
А ДЕ МАШИНА ?....
Соціал-Націоналіст Показати IP 14 Січня 2010 16:02
Яка машина? Крайслер?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus