USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Селяни не отримали гроші за продані землі для ЄВРО-2012

8 Лютого 2010 16:03
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сьогодні провів робочу нараду щодо викупу земельних ділянок із приватної власності громадян для будівництва автомобільної дороги Київ-Ковель-Ягодин до Євро-2012.
«Минулого року прийнято рішення про викуп близько 2 гектарів землі для будівництва дороги у Любомльському районі на території Машівської сільської ради. 45 власників земельних паїв погодилися на викуп у них ділянок, передали їх у власність «Укравтодору». Але коштів за ділянки досі не отримали», - повідомив начальник служби автомобільних доріг області Юрій Ольховий.
Як пояснили на нараді, ситуація виникла внаслідок колізії - викупляти ділянки повинна райдержадміністрація. Але цих коштів у тимчасовому розписі бюджету на 2010 рік не передбачено. Оплатити вартість землі може «Укравтодор», але ця структура не має права на такі дії. Неможливо й напряму перерахувати кошти до Любомльської РДА.
«Можливим є лише один шлях вирішення проблеми - необхідно звернутися до міністерства фінансів щодо перерозподілу коштів тимчасового розпису із бюджету Укравтодору до бюджету райдержадміністрації», - каже начальник обласного фінансового управління Ігор Никитюк.
Губернатор Микола Романюк доручив представникам «Укравтодору» та фінуправлінню облдержадміністрації напрацювати спільне звернення до міністерства фінансів. Він пообіцяв, що «протягом тижня це питання вирішимо».
«Люди чекають, вони віддали свою землю, а грошей до сьогодні не отримали», - наголосив Микола Романюк прес-службі голови облдержадміністрації.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВіталійН Показати IP 8 Лютого 2010 16:14
Держава , наша , гроші , людям...? Не інакше як через Ж...і після кількох оборотів.
дідо Показати IP 8 Лютого 2010 16:38
ГОЛОСУЙ ЗА ЮЛЮ- ОТРИМАЄШ ДУЛЮ....ВАРОВКА ПОГРАБУВАЛА ВСІХ І ВСЯ, ДО СЕЛЯН ЗАЛІЗЛА У КИШЕНЮ, А ВОНИ ЗА НЕЇ ГОЛОСУВАЛИ...ГАНЬБА БРЕХУСІ...
deedee2008 Показати IP 8 Лютого 2010 20:54
Держава як в більшості випадках обдурила знову людей, всі гроші пішли або на вибори, або в кармани чиновникам:/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus