USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Донецький шахрай ошукав селян Волині на 20 тисяч

5 Грудня 2013 13:27
Мешканці села Велика Яблунька Маневицького району звернулися із заявою до волинської міліції, що їх ошукав злодій із Донеччини, повідомили у прес-службі міліції області.

Під час слідчо-оперативних дій встановили, що 49-річний житель Донеччини, який у минулому неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж, крадіжки і шахрайські дії, приїхав на Волинь, аби купити в громадян картоплю. Розпочавши закупівлю, пообіцяв, що оплату здійснить наступного дня.

«Таким чином у проміжку часу з 8-ої до 15-ої чоловік, зловживаючи довірою жителів села, «заготовив» 30 тонн картоплі на загальну суму 19533 гривні. Однак розраховуватися за товар спритник не збирався, тож повернувся в Донецьку область, де на ринках реалізував незаконно отриману продукцію. Загалом спритник обдурив 13 громадян», – повідомив начальник Маневицького райвідділу УМВС України у Волинській області Петро Оксентюк.

Своїми навмисними діями чоловік скоїв кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Блищик Показати IP 5 Грудня 2013 14:20
Примітка: При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове!
Ковельчанин Показати IP 5 Грудня 2013 15:05
Не вірю. Якщо порахувати то виходить трохи більше 60 копійок за кіло. Ну не продасть наш селянин за таку ціну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus