USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школярі Рівненщини здаватимуть ЗНО на Волині

30 Березня 2010 17:04
Мешканці сусідніх областей матимуть можливість здавати ЗНО у пунктах тестування на Волині.

Про це розповіла під час «прямої лінії» з читачами «Сім`ї і дому» директор Львівського ЦОЯО Лариса Середяк.

«Пунктів тестування на Волині буде чотири - у Луцьку, Ковелі, Нововолинську та Камені-Каширському. Єдина і головна вимога у визначенні центрів - між населеним пунктом, де живе майбутній абітурієнт і пунктом тестування має бути не більше 50 кілометрів», - розповіла Середяк.

На Волині ця норма виконується в усіх районах, окрім Шацького і деяких сіл Маневицького. Тому сьогодні вирішується питання: чи відкривати додатковий пункт у Любомлі, чи організувати приїзд вступників автобусами.

Крім того, за словами Середяк, на пункти тестування до Луцька приїдуть із близьких до Волині районів Рівненщини. Зокрема, Млинівського району. Для них це ближче, ніж мандрувати до Рівного. Правилами проведення ЗНО це не заборонено.

«Особливість така, що цього року доїзд учасників ЗНО до пунктів тестування – на плечах самих учасників чи їхніх батьків. Тому слід заздалегідь подумати про це», - наголосила Середяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus