USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Сильна Україна» визначила кандидатів в облраду

3 Жовтня 2010 12:05
Третя Конференція Волинської обласної організації партії «Сильна Україна» 2 жовтня затвердила список кандидатів по багатомандатних та одномандатних виборчих округах до Волинської обласної ради.
За словами керівника обласної організації Сергія Ющака на сьогодні організація налічує 2496 осіб. З них 46% - люди віком від 18 до 45 років.
Загалом, політична сила висунула на вибори до районних рад 343 кандидатів та 131 - в ради міст обласного значення.
На місця у Волинську облраду претендують 20 кандидатів по багатомандатних округах та 11 в одномандатних. Затверджували кандидатів 86 делегатів конференції, що представляли районні та міські партійні організації.
Першу п’ятірку, що йтиме в облраду по пропорційній системі, сформували лідер організації на Волині та генеральний директор ТД «Укрзахідпідшипник» Сергій Ющак, директор ДП «Автоскладальний завод №1» Володимир Гунчик, член бюро організації і нацради партії «Сильна Україна» та комерційний директор ТзОВ «Гербор-Холдинг» Олександр Гоцка, член бюро та генеральний директор ПП «ВолиньАвтоМотоСервіс» Петро Гордійчук та директор ТзОВ «Ідея» Віктор Козак. Сьомим у списку - шеф-редактор газети "Сім"я і дім" Іван Корсак.
По одномандатних виборчих округах конференція затвердила 11 кандидатів.
Віктор Козак балотуватиметься по 35-му виборчому окрузі (Ковель). Іван Корсак та головний спеціаліст управління охорони здоров’я ВОДА Роман Савка балотуватимуться по 15 та 37 округах, які відповідають Луцьку та Луцькому району.
Генеральний директор ТзОВ «Гербор-Холдінг» Олег Борбелюк та голова фермерського господарства Анатолій Литвин претендуватимуть на місце облраді по 33 та 2 мажоритарних округах, що розміщені у Володимир-Волинському районі.
У 30-му виборчому окрузі - Турійському районі, - «Сильну Україну» представлятиме директор Луківського ПТУ №22 Петро Столярук, а в 39-му, що відповідає Нововолинському району, інженер відділу зовнішньої кооперації ДП «Нововолинський РМЗ» Олександр Кулик.
По 28 виборчому окрузі (Старовижівський район) конференція затвердила кандидатуру головного лікаря Старовижівської санепідемстанції Михайла Дяченка. Директор школи смт Шацьк Валерій Михальчук йтиме по 32 виборчому окрузі (Шацький район).
В Рожищенському районі по 26 та 25 виборчих округах балотуватимуться головний лікар Рожищенської ЦРЛ Віктор Редзій та директор ЗОШ №3 Рожища Леонтій Ткачук.
Вітаючи кандидатів, Сергій Ющак та запрошений на конференції кандидат на пост міського голови Микола Романюк, побажали потенційним депутатам плідної роботи аби по результатам виборів здобути достатню кількість місць у раді для представників «Сильної України».
У такому випадку, за словами Ющака вдасться втілювати максимум ідей політичної сили та виправдати довіру виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лада Показати IP 3 Жовтня 2010 12:09
Корсак від СУ??? я вшоці! був нормальний чоловік...шо роблять гроші. в списку пузаті багаті дядьки...хм
ліберал Показати IP 3 Жовтня 2010 14:52
Люди серйозні, не бідні, управлінці. Думаю варто було б Романюку очолити список в облраду, все таки у нього високий рейтинг..
Михайло Наход Показати IP 3 Жовтня 2010 18:36
Для мене також загадка, чому немає Романюка у першій п"ятірці. Можливо він впевнений, що вже переміг на виборах міського голови? Самовпевненість не найкраща допомога у виборчій кампанії. Та й партії він би міг суттєво допомогти будучи у списку. Щось перемудрували "сильні українці".
Zheniok Показати IP 3 Жовтня 2010 23:39
шокед, скільки ж в списку політичних прастітуток
Майкл Корлеоне Показати IP 4 Жовтня 2010 00:06
Тушки форева. І бізнесюки тоже.
Електорат Показати IP 4 Жовтня 2010 08:06
В Романюка - нікудишній штаб і нікудишня команда. Лише один раз в "Волині новій" виступив Літковець і розповів короткий сон старої кобили. Бондар його клепає на кожному кроці і використувує в політичній боротьбі з опонентами навіть найпримітивніші дрібниці (має досвід!!!). Романюк спокійно це споглядає. Забагато самовпевненості. Є впевненість в собі і самовпевненість. Це різні риси. Для Романюка характерна остання. Перша - для розумних людей. Найбільшу загрозу для Романюка являє Бондар, так що варто подумати. Світовий досвід стверджує, що добре організована передвиборча кампанія додає 12-15% голосів. В Бориса Єльцина при балотуванні на другий термін було 4% прихильників. Після трьохмісячної "роботи" команди (і з великими грошима так званої "семибанкірщини") піарщиків на чолі з Глібом Павловським цей відсоток виріс до 43%. В Романюка павловських нема - є слабенький Літковець і спекулянт Ющак. Романюк цього не знає і знати не хоче, бо він нічого не читає. Виборець, який ще не передумав голосувати зо Романюка.
ліберал Показати IP 4 Жовтня 2010 13:24
Згоден з Електорат. Окрім примітивних білбордів і заяви керівників підприємств (тобто одного Гунчика) жодної піар компанії, слабенько працюють. Чому Романюк не очолив список в облраду (адже від цього і він і партія тільки виграли б?. Чому не піаряться йог програмні тези, адже за рахунок самої "людяності" місто не піднімеш. Здається мені, що Богдан Павлович всіх знову переграє, буде опитування перед виборами, він у рейтингу буде 2-им, зі всіма домовиться, приїде Томенко, пропіарить і всі шанси є..
Сват Показати IP 5 Жовтня 2010 05:53
Лібералу і Електорату. Уся суть в тім, що приїхав Фесенко і намалював Романюку відсотки, в які може повірити лише божевільний. Ту цифру треба ділити на 2 і ще відняти 9%, які мій Микола (я теж хочу за нього проголосувати), розтринькав буквально за два тижні. "Людяність" - величина абстрактна, нею ситий не будеш, вона не вимірюється відсотками. Тому, поки Бондар жонглює брудом і ставить карту на "дно" суспільства, яке ще вірить в брехню, а Романюк надіється на "людяність", цим може скористатись Шиба, який нікому не дає оцінок і впевнено йде до своєї мети. Так було в Ковелі: доки Кіндер з Шевчуком чубились, як два півні, то Кошарук стояв в стороні і, будучи позапартійним, став мером міста. Ось так вчать дурнів.
Іван Корсак Показати IP 5 Жовтня 2010 20:14
Шановна Ладо! Розумію Ваше подивування. І на «гроші» не ображаюся. Видається мені, що суть Вашої зауваги можна передати словами: «зрадив, сякий –перетакий, демократів». А от з приводу цього маю своє міркування. Згадаймо лишень Одні демократи ціну на газ підписали, мов коноплі нанюхалися. Другі опісля Харкова народ гукнули до спротиву, а самі пиво з дружиною поїхали пити є в інтернеті фото... Треті демократи – вже тутешні, які лебедів посилали Затуліну. Коли ж я у сесійній залі показував фото штатної працівниці облради з цим любим другом України і питав, які ж то договори такі там підписувалися, то мені заспівали, що я парагвайських шпигунів в апараті державному вишукую теж десь в інтернеті гуляє, перевірити легко. Ось тому, напевне, доречно шукати якісь нові сили І ще одне. Цей пошук можна на колись відкладати, коли у високих кріслах сидітимуть лише святі та ангели. Але є й інша модель: старатися, пнутися, силитися щось робити сьогодні, не віддавати здавати? справу невігласам та ненависникам цього краю й землі – хай півжменьки бодай удасться, дрібка яка, чи, як мовиться на Поліссі, щіпка або щупки. З повагою І. Корсак
Вікторія до Іван Корсак Показати IP 6 Жовтня 2010 07:28
Браво, Іване Федосійовичу! Рада, що ви, на відміну від багатьох інших, зрозуміли, що цим коментаторам не вистачає однієї нормальної відповіді. Я переконана, що ви правильно вчинили - ваші здібності знадобляться у Волиньраді. З повагою, Вікторія
Небайдужий Показати IP 6 Жовтня 2010 09:02
Корсаку: А як, Іване Феодосійовичу, ваше голосування по питанню Бандери та й тим таки харківським угодам? Навіщо було вам іти в клімчуковську ініціативу? Для чого це вам? Маєте ж авторитет серед культурної тусівки. Чи це в нас така тусівка ця слабка, що у разі чого вас би не прикрила і рота не розкрила. Просто цікаво - навіщо ви так голосували, чому Борису не протирічили. Ну добре вже ці всі тураки-башкаленки, колотюки - люди підневільні в принципі, бо ще їхніх бізнес молодий, вони до влади апріорі тягнуться. А що вже вам втрачати, може б згадали кінець 80-х ліпше. Чи в прокладці імені Тігіпка просто зручно перебувати Януковича і потім знову виплисти на чолі "національно-державного руху"?
іван корсак Показати IP 6 Жовтня 2010 11:02
Небайдужому. Кілька думок з приводу Ваших зауваг. В блок Бориса Клімчука я прийшов не тоді, коли він, як мовиться, вже на коні. А тоді, коли на нього нацьковували всіх «контролюючих і перевіряючих», коли чомусь все ніяк не знаходилося роботи в своєму краї відповідно з його рангом та знаннями. І так само зараз: може нам закортіло виписати гауляйтера з Одеси, Макіївки чи Києва, який Локачі від Любешова не відрізнить? А взагалі, панове, є цікаве речення в першому листі славетного Дмитра Дорошенка до такого ж славетного В’ячеслава Липинського, коли перший щойно став екс-міністром закордонних справ, а другий екс-послом і обоє опинилися у вигнанні: «За всяких обставин ми маємо працювати задля справи, але не за всяких обставин будемо брати на себе відповідальність того чи іншого уряду».. Даруйте, цитую по пам’яті. З повагою Іван Корсак

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus