USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Система для голосування у Волиньраді дає збій

27 Квітня 2010 11:50
Під час минулого пленарного засідання Волиньради протягом шести голосувань система «Рада» показала, що за чотири питання депутат Віктор Чорнуха голосував. А по двом він узагалі був відсутній у залі.

Віктор Чорнуха розповів, що тоді він попросив технічну службу перевірити роботу його картки. Сьогодні система «Рада» знову дала збій.

Під час перерви у роботі сесії журналісти і депутати стали свідками перевірки роботи картки. Виявилося, що картка Чорнухи голосує,як їй заманеться. Проте працівники технічної служби зауважили, що проблема полягає не в картці, а в пульті системи для голосування.

Тому обранцю громади Віктору Чорнусі запропонували пересісти на інше місце, аби його голос був врахований. Йому дісталося крісло під номером 56, де мав би сидіти Михайло Бегаль. Проте його сьогодні немає.

Працівники технічної служби зауважили, що картки інших депутатів пульт бачить нормально. Хоча й додали, що систему «Рада» має перевіряти спеціальна служба. Мовляв, спеціальної перевірки не проводилося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus