USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тролейбусникам страйкувати немає сенсу, - Патракеєв

1 Квітня 2010 15:54
Директор Луцького підприємства електротранспорту Костянтин Патракеєв заперечив інформацію про те, що востаннє заробітну платню працівники тролейбусного депо бачили у листопаді 2009 року – нібито через це тролейбусники погрожують страйком.

Керівник розповів, що кошти працівникам підприємства електротранспорту платять щодня. «Скоро закриємо листопад і почнемо виплачувати заробітну плату за грудень. Щодня виплачується близько 20 тисяч гривень. У понеділок, приміром, виплатили 40 тисяч гривень», - сказав Костянтин Патракеєв.

Директор стверджує, що заробітну платню платять із виручки. Також підприємство отримало 500 тисяч гривень допомоги із міського бюджету, невдовзі отримають ще 500. «Гроші уже на шляху від мерії до нас через казначейство», - додав керівник луцьких тролейбусників.

Скаржиться Патракеєв на те, що тролейбусники майже не отримали субвенції у березні. Її розмір - 48 тисяч гривень. Тобто, суму, яка приблизно дорівнює денній виручці підприємства. За фінансовими розрахунками, депо треба 20 мільйонів субвенції на рік, щоб триматися «на плаву». Місячна виручка тролейбусників від перевезень пасажирів становить 2 мільйони гривень.

«Страйкувати немає сенсу. Адже ми ще не знаємо, які суми закладуть для підприємства і чи закладуть взагалі», - зауважив Костянтин Патракеєв.

Нагадаймо, що вчора, під час сесії Луцькради обранець громади Іван Смоленг розповів, що до нього звернулися обурені луцькі тролейбусники.

За його словами, працівники підприємства електротранспорту отримали останній раз заробітну платню у листопаді. Це була сума у 100 гривень. Тролейбусники зауважують, що привозять щодня із маршрутів 70-80 тисяч гривень щодня.

Тролейбусники навіть надіслали лист Президенту України Віктору Януковичу із 130 підписами. Депутат Смоленг озвучив цей лист присутнім. У ньому йдеться, що працівники Луцького підприємства електротранспорту «мало не пухнуть із голоду».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus