USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турійські чиновники-освітяни довчилися – нахімічили на мільйон гривень

29 Березня 2010 13:34
Відділом контролю у сфері освіти і культури КРУ в Волинській області проведено ревізію відділу освіти Турійської райдержадміністрації - встановлено низку фінансових порушень на понад 1 мільйон гривень.

Потребу в бюджетних асигнуваннях на погашення заборгованості педагогічним працівникам на 2009 рік заплановано в сумі 550,8 тисячі гривень. Тоді, як за даними бухгалтерського обліку такої заборгованості немає.

Унаслідок завищення розміру нарахувань на заробітну плату працівників-інвалідів - нарахування в розмірі 33,2 % замість 4 % - до Пенсійного фонду зайво сплачено 215,8 тисячі гривень.

Через завищення у розрахунках загальної площі прибирання у школах зайво заплановано 1,5 ставки прибиральниць. Це призвело до завищення у 2009 році бюджетних асигнувань на оплату праці на 16,3 тисячі гривень.

За договорами цивільно-правового характеру, укладених з підприємцями на виготовлення технічної документації із землеустрою, з фонду оплати праці оплачено 15,1 тисячі гривень та сплачено внески до державних страхових фондів 4,9 тисячі. Тоді, як ці видатки слід проводити за кошти, передбачені на утримання установи.

Оприбутковано транспортний засіб за завищеною вартістю, відповідно завищено вартість активів на 24,4 тисячі гривень.

Непроведення переоцінки окремих об’єктів необоротних активів, залишкова вартість яких дорівнює нулю. Це призвело до заниження їх балансової вартості на 860,2 тисячі гривень.

Перевіркою правильності визначення ремонтних робіт установлено завищення вартості ремонтних робіт на загальну суму 17,7 тисячі гривень.

Унаслідок недостатнього контролю за надходженням плати за надані комунальні послуги (водопостачання) та орендної плати (за надання в оренду приміщення) відділом освіти недоотримано доходів на майже дві тисячі гривень. Заодно, оплачено за спожиті орендарями комунальні послуги 7,4 тисячі гривень.

Для харчування дітей, які не забезпечені безоплатним харчуванням, батьківським комітетом придбано та передано до шкільних їдалень продукти харчування на 38,3 тисячі гривень, які за бухгалтерським обліком не відображено, - інформує прес-служба КРУ .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus