USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

У Горохівському районі відкрили сучасний спорткомплекс

19 Січня 2016 18:00
Добудований спортивний комплекс урочисто відкрили у селищі Мар’янівка Горохівського району.

Сьогодні, 19 січня 2016 року оло тамтешнього навчального закладу зібралося чимало людей. У цьому селищі – подвійне свято. Окрім Христового Водохреща раділи ще й відкриттю при загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів сучасного спортивного комплексу. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у селищі Мар’янівка впритул до тамтешньої школи добудовують спортивний комплекс за майже 10 мільйонів гривень.

Наразі будівництво завершене.

На урочистості, організовані з такої нагоди, завітав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Вітали мешканців Мар’янівки також і керівництво Горохівського району, підрядники та духовенство.

Як і годиться у таких випадках, спершу перерізали стрічку. І лише потому до новенького приміщення впустили галасливих дітлахів, їхніх учителів та усіх охочих. А поглянути дійсно є на що. Спортивний комплекс – це спортивний зал розміром 18 на 24 метри, облаштований за усіма стандартами, що дозволяє проводити змагання доволі високого рівня, тренажерна зала, де вже встановлено відповідний інвентар, боксерський ринг, а також роздягалки й душові.

Варто наголосити, що впоралися із доволі серйозним об’ємом робіт – а будували фахівці ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» – напрочуд швидко: за неповний 2015 рік. Натомість у Мар’янівці хоча б про спортивну залу мріяли… десятиліттями. Як розповіла директор закладу Ольга Осоховська, у 70-х роках минулого століття викопали котлован, ще за десять літ залили фундамент. Далі ж справа не зрушилася з місця аж до 2011-го, коли тамтешнім освітянам вдалося виграти два гранти спільно з фондом «Європейський вектор» й заручитися підтримкою народного депутата України Сергія Мартиняка. Реально ж кошти надійшли минулоріч із державного фонду регіонального розвитку, частина – з обласної казни. Загалом же – трохи більше 11 мільйонів гривень.

Дітвора ж віддячила за подарунок концертними номерами та спортивними постановками. Педагогічний колектив вразив колоритними віншуваннями та колядками.

До слова, то – другий об’єкт на Горохівщині, нещодавно введений в експлуатацію й фактично зведений із нуля. Наприкінці грудня 2015-го у селі Холонів урочисто відкрили дитячий садок. На черзі – відкриття одного з відділень у центральній районній лікарні, де роблять капітальний ремонт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus