USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У волинському селищі за 9,5 мільйона відновлять спорткомплекс

22 Жовтня 2015 11:23
На Горохівщині у селищі Мар’янівка впритул до тамтешньої школи добудовують спортивний комплекс за майже 10 мільйонів гривень, - інформує «Під прицілом».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, реконструкцію школи І-ІІІ ступенів з добудовою спортивного залу в селищі Мар’янівка Горохівського району за 9,5 мільйона гривень виконуватиме фірма «Луцьксантехмонтаж №536», яка стала переможцем торгів.

Принцип співфінансування спрацював і тут: частину коштів виділено із селищного, районного та обласного бюджетів, а левову частку – із державного фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, 316,8 тисячі гривень на реконструкцію школи І-ІІІ ступенів з добудовою спортивного залу в селищі Мар’янівка виділили з районного бюджету під час позачергової сесії районної ради 4 червня.

Вже до кінця року, як переконують будівельники, будівлю накриють, вставлять вікна й здійснюватимуть внутрішні роботи. До свята Першого дзвоника обіцяють впоратися.

Окрім того, як запевнив голова ОДА Володимир Гунчик, найближчим часом у навчальному закладі оновлять і компютерну техніку, аби учні могли використовувати новітні технології у навчанні, а не застарілу техніку з обмеженими можливостями програмного забезпечення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 22 Жовтня 2015 11:39
За таку добру справу, владі-наш низький доземний уклін!
Андрій до Анатоль_ Показати IP 22 Жовтня 2015 16:44
Три доземні уклони !!!
будівельник Показати IP 22 Жовтня 2015 17:09
Наше підприємство може зробити цю роботу за 5 мільйонів згідно ДБН-і розцінок - робіт восновок шановні виборці , платники податків і правоохоронні органи
будівельник Показати IP 22 Жовтня 2015 17:10
препрошую читати - висновок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus