USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

У Володимирі-Волинському батьки сплачують «добровільні» внески у ДНЗ

12 Жовтня 2016 20:03
Батьки змушені платити «добровільні» благодійні внески для дитячого садочка у Володимирі-Волинському, - про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише Олексій Біянов.

У дитячому садочку № 8 "Вишиванка" від батьків дітей, які навчаються у дошкільному закладі, вимагають сплачувати "добровільні" благодійні внески та принести квитанцію-підтвердження про оплату.

Історія має продовження, про що пише сам Олексій:

Нагадаємо, що у вересні Інформаційне агентство Волинські Новини у рубриці "Соромлюсь запитати" підіймало тему забезпечення навчальних закладів необхідними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Просто мама Показати IP 12 Жовтня 2016 21:08
Ото "америку відкрили".
dimidrol Показати IP 12 Жовтня 2016 21:16
а можна подумати в Луцьку їх не сплачують...РОманюк подарував 1 літр миючого на рік... хоча воно розходується за один місяць....і кричить щоб вихователі не брали грошей для дітей в садкахз
лучанка Показати IP 12 Жовтня 2016 22:10
Чим ви хочете когось здивувати? Внески як сплачувались так і сплачуються, фонди як збирали так і збирають. Нічого ніде не змінилось .Для чого такі новини.
Просто Показати IP 12 Жовтня 2016 22:10
В 14 школі те саме: виділили 9 тисяч грн на господарські товари, на наш клас прийшлось аж 8 рулонів туал.паперу(це для 30 учнів на тиждень) Ну і, звичайно, "благодійні внески" батьків у фонд школи щомісячно 50 грн.
З Володимира Показати IP 12 Жовтня 2016 22:41
Ну геть чоловіку нема що робити. Ішов би щось путнє зробив. Бо так само скрізь, у кожному місті. 50 грн знайшов! А сам хоч на роботу оформлений? Податки хоч сплачує?
Правда до З Володимира Показати IP 13 Жовтня 2016 00:54
Той чоловік старається привернути увагу всіх через таке зловживання коханкою мера))))) Зоряна гузь найгірша завідувачка у місті з поганою репутацією. Мер не вічний і робота її також.
Ахванасій Показати IP 13 Жовтня 2016 03:23
Хотіли волю - їжте.Гнобителі з ссср безкоштовно навчали, кормили дітей пригноблених, набудували дитячих садків, шкіл, ВНЗ, пригнобленим.А вільним свої діти пох.Воля корисна цивілізованим народам, а не дикім жлобам.Тут була новина, що дітей молодших класів батьки тепер будуть забезпечувати харчуванням самі, і в коментарях багато чистокровних вільних сприйняли чергове здобуття схвально "чому це я маю кормити чужих дітей?"Зеків кормити і поганих дядів з тьтями, що розікрали країну і ще виписують собі матеріальну допомогу їм не шкода, дітей шкода.Майбутнього в ціє країни нема.Да, гнобителі ще лікували і оздоровлювали безкоштовно дітей пригноблених.
У зоряни Показати IP 13 Жовтня 2016 07:53
Дитина від Саганюка а ви дивуетесь із внесків
Тетяна Показати IP 27 Жовтня 2016 09:24
В кожному навчальнрму заклалі є благодійні внески ! А ті кошти що виділяє держава вистачає на 70% . Моя дитина ходе в "Вишиванку " і , я не маю нічого проти що б збирали такі кошти , тим паче що сума не вказана можна замовити будь яку суму і ніхто вам і слова не скаже ! В нашій групі є практично ! А за бажанням батьків ми збираємо додаткові кошти на потреби групи це 10 грн в 3 місяці !
Тетяна Показати IP 27 Жовтня 2016 09:29
Народ ви забули в якій краині живете тут нема ні медицини ні освіти ні будь які інші заклади , які в інших краина безкоштовні . Люди не винні що на одну зарплату можна комунальні оплатити і все ! А забрати наших дітей мені нічого не шкода !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus