USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Володимирі-Волинському все-таки подорожчає проїзд у маршрутках

9 Червня 2015 23:45
Відповідно до погодження Волинського відділення Антимонопольного комітету України від 29 травня 2015 виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради вирішив встановити нові тарифи на перевезення пасажирів на міських маршрутах. Про це інформує БУГ.

У стінах міської ради 9-го червня відбулися заплановані громадські слухання щодо розгляду цього питання.

Враховуючи ріст витрат на утримання та експлуатацію автотранспорту вирішено підвищити тарифи. Відтепер за одну поїздку дорослої людини потрібно буде заплатити 2,75 гривні, за дитину – 1,50 гривні. Діти до 6-ти років, без права зайняття ними окремого місця, їздитимуть безоплатно.

Також встановлені нові тарифи на перевезення одного пасажира до села Зимне – 3,50 гривні, Фалемичі, Шистів, Горичів – 4 гривні. До дачних масивів Марс та Сонячний – 4 гривні.

Тарифи вступають в дію 19-го червня, після публікації рішення в газеті “Слово правди”.

Нагадаємо, 3 березня приватні перевізники міста самовільно підвищили вартість перевезення пасажирів в автобусах, що працюють на міських маршрутах у режимі маршрутного таксі, до 3 гривень. Однак, самовільно підняті тарифи на проїзд у Володимирі скасували.

Відтак, згідно погодження Антимонопольного комітету, проїзд у Володимирі-Волинському здорожчав лише на 0,50 грн. для дорослих. Зараз – підняття ціни вплине і на дітей.

На даний момент ціна на паливо в Україні стабілізувалася. Чому ж все таки ціна на проїзд саме зараз “лізе у верх” – залишається під знаком питання. На рівні із підняттям комунальних тарифів та обмеженням ряду пільг з 1-го червня, така ситуація вдарить по кишені найменш захищених верств населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus