USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У волинському селі створять навчально-виховний комплекс

25 Грудня 2015 08:32
У селі Верхнів Іваничівського району, ймовірно, запрацює навчально-виховний комплекс, до складу якого увійдуть школа та садочок.

Прохання посприяти такій ініціативі у власному депутатському запиті озвучив обранець громади від міста Нововолинськ Борис Бабійчук.

Про це стало відомо під час другого сесійного засідання депутатів обласної ради, що відбулось 24-го грудня.

«До мене звернулись депутати Бужанківської сільради щодо сприяння відкриттю садочка у селі Верхнів Інваничівського району. У середній школі села Верхнів Іваничівського району навчається лише 6 дітей, тож стоїть питання про її закриття й переведення учнів до Бужанківської школи. У той же час на території Бужанківської сільради, до складу якої входить село Верхнів, відсутній дитячий садочок», - розповів про проблему депутат.

З його слів, на зібранні громади сіл Бортнів, Верхнів та Іванів було запропоновано на базі приміщення школи села Верхнів облаштувати дитсадок.

Уже зібрали понад 30 заяв батьків, які виявили бажання на наступний рік здати туди своїх діток. Питання транспортування до садочка діток з навколишніх сіл можна вирішити за рахунок шкільного автобуса, який постійно курсує місцевістю. Задля попередження руйнації приміщення та підтримки соціальної сфери в селах Іваничівського району прошу створити робочу групу, яка б вивчила можливості відкриття у 2016 році навчально-виховного комплексу, до складу якого увійдуть і школа й дитячий садочок у селі Верхнів Іваничівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хлопець з Нововолинс Показати IP 25 Грудня 2015 10:48
хорошу справу робите хлопці. Я за вас голосував, то не підведіть. Село треба берегти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus