USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Гіля – нові ікони і книга

30 Листопада 2009 12:36
З нагоди Дня прокуратури та 70-річчя утворення Волинської обласної прокуратури на святкуванні керуючий Волинською єпархією митрополит Луцький і Волинський Ніфонт подарував для прокуратури Волині ікону Пресвятої Богородиці та збірку творів святителя Іоанна Златоустого.
Подарунок з рук владики отримав прокурор Волинської області Андрій Гіль.

Про це «ВН» повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ МП.
Окрім того керуючий Володимир-Волинською єпархією єпископ Володимир-Волинський і Ковельський Никодим подарував прокурору області Анрію Гілю ікону святого рівноапостольного князя Володимира.
Митрополит Ніфонт привітав працівників прокуратури з ювілеєм і побажав обласному прокурору та усім присутнім здоров’я, терпіння, мудрості та Божого благословення.

Хор студентів Волинської духовної семінарії під керуванням протоієрея Петра Муляра виконав для працівників прокуратури декілька церковних та світських піснеспівів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus