USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Клімчука обіцяють, що гроші на «молодіжку» ділитимуть прозоро

25 Січня 2011 14:55
З 14 січня по 14 лютого в області триватиме ряд конкурсів на фінансову підтримку діяльності громадських організацій, на що з бюджету виділено понад 200 тисяч гривень.

Як розповів під час прес-конференції 25 січня заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин (на фото), цьогоріч умови конкурсу змінили, зробивши його прозорішим.

«Нами створена конкурсна комісія, котра розглядатиме проекти, які подаватимуть громадські організації та органи студентського самоврядування. Але тепер до складу комісії не входитимуть голови або члени громадських організацій, які беруть участь в конкурсі, пропонуючи свої проекти», – запевнив посадовець.

Окрім конкурсу проектів організацій та студентського самоврядування, проведуть ще й конкурс соціального замовлення, у якому найпріоритетнішими темами буде працевлаштування, профорієнтація, робота з неповносправною молоддю і дітьми, протидія ВІЛ-СНІДу, робота з наркозалежною молоддю тощо.

Також Дмитришин розповів, що в управлінні цьогоріч обіцяють не кроїти по кілька тисяч гривень між декількома організаціями, а віддаватимуть більшу суму організації, яка запропонує найкращий проект. Насамперед такий принцип стосуватиметься конкурсу соціального замовлення.

«Після проведення конкурсів найголовніше завдання – використати всі кошти ефективно», – висловився Дмитришин.

Загалом, Дмитришин також розповів, що у цьому році в бюджеті Волинської області у графі «реалізація державної молодіжної політики» - на 100 тисяч гривень більше, аніж минулоріч.

Відтак громадські організації та представники активного студентства у цьому році матимуть більше можливостей. Головне – їхня активність та цікаві й суспільно корисні проектні пропозиції.

«Більше 50% з цих коштів ми даємо на проекти громадських організацій, органів студентського самоврядування і особливо громадських організацій, які надають соціальні та інші послуги», – поділився він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 25 Січня 2011 16:21
товариш головний експерт із оцінювання яценюківської "Школи влади" зізнався, що до того, за Романюка-Кравчука, він ділив гроші непрозоро, тобто тирив їх??? Аяяй(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus