USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Локачах партія орендує офіс, схожий на вбиральню

21 Вересня 2010 17:26
Заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк озвучив надану йому довідку про стан однієї із райспоживспілок області – її стан геть невтішний.

Про це йшлося 20 вересня під час селектору, пише «ВІП».

На ринку Локачинської райспоживспілки вивіска обірвана на вході, розташована за контейнерами. Перевага на ринку більше віддається промисловій групі товарів. Критий павільйон для продажу продуктів, що швидко псуються, перетворено на складське приміщення. Місця для продажу продовольчої продукції є непристосованими, – сказав Карпюк.

Саме приміщення райспоживспілки знаходиться в центрі Локач

«На вході більше нагадує громадську вбиральню із вибитими шибами у підвальному приміщенні і відповідними запахами. Вивіска райспоживспілки, якій 30 років – вигнута, вицвіла. На фоні цієї вивіски знаходиться штаб одного політичного блоку, який орендує переважну більшість цього приміщення», – продовжив він.

Проте голова Волинської ОДА Борис Клімчук зазначив, що не варто називати жодного із блоків. Карпюк погодився.

«Ну, нормально. Тоже спосіб заробити райспоживспілці – віддати в оренду політичним партіям і блокам. Тільки до виборів, мабуть. А платять оренду? Перевірте. Як іде сплата від блоку до райспоживспілки», – наголосив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 21 Вересня 2010 19:21
Там не тільки місцева споживспілка нагадує сільську вбиральню. Самі Локачі - вбиральня. Смітник, жодного підприємства. Питома вага в області по ВВП - 0,002%. А чиновників -хоч за собаками кидай. Це все - "завдяки " великому, гоноровому, пихатому і худому, як трясця, Александруку. І де береться така непотріб?!
Хохма Показати IP 22 Вересня 2010 09:06
А губернатору більш нема чим зайнятись, як лиш перевіряти чи платять райспоживспілці? То може хай ще дізнається скільки людей відвідують туалети на ринках? МАРАЗМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus