USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому коледжі запустили котельню. Клімчук каже - лялічка. ФОТО

24 Лютого 2011 16:28
Учні луцького коледжу технологій та бізнесу ВНУ імені Лесі Українки відтепер не мерзнутимуть – на території їхнього навчального закладу запустили автономну котельню.

Урочисте відкриття з перетинанням символічної «червоної» стрічки відбулось у четвер, 24 лютого, за участю учнів та викладачів коледжу.

Привітати коледж зі «святом тепла» прибули голова Волинської ОДА Борис Клімчук та голова правління ВАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Як розповів директор коледжу Станіслав Щеблюк, зведення котельні в навчальному закладі чекали чотири роки. Спонсорських коштів не вистачало, потрібна була державна підтримка. А «випросити» гроші на котельню допоміг саме волинський губернатор, який звернувся у Міносвіти.

«Я подзвонив міністру. Сказав, що я був тут на зустрічі і замерз страшенно. А це заклад державний, він у віданні Міністерства освіти, він не обласний, не комунальний. Він запитав, що треба, а я сказав, що люди вже зібрали гроші, але їм бракує 170 тисяч. Ми домовились. І я відправив листа, і гроші надійшли. Всі роботи проплачені. Все обладнано. Лялічка, я радий», – розповів Клімчук.

«Ваш заклад знаходився на самому кінці труби. Ви купували тепло, ви платили по повній програмі, але тепла не отримували. Газовики, тепловики не хотіли вас відпускати», – висловився губернатор.

Клімчук порадив усім керівникам установ, де є проблеми з опаленням приміщень, шукати додаткові кошти на автономне опалення.

«Хто шукає, той знаходить. Немає кризи, є криза в головах. Тому мої слова нехай почують великі й малі начальники, великі й малі директори, нехай думають і нехай роблять. Я тоді оціню», – виголосив голова ОДА.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
михаил Показати IP 24 Лютого 2011 16:39
на последней фотке климчук уже пьян и как-то странно смотрит на молодую девушку??????????:)))
ася Показати IP 24 Лютого 2011 16:50
шановний голово ОДА, коли ти чарівник у місті і у Києві відразу дають гроші, попроси грошей місто прибрати від снігу...
він Показати IP 24 Лютого 2011 16:56
Клімчук вже років з десять не вживае
? Показати IP 24 Лютого 2011 17:00
ну он как порядошный смотрит вниз...что тут непонятного...
Бюджет Показати IP 24 Лютого 2011 17:01
Дуже добре, що студенти Луцького коледжу технологій та бізнесу ВНУ імені Лесі Українки відтепер не мерзнутимуть, а буде працювати нова котельня! Але у нас ніколи не буде порядку та нормального фінансування, якщо кошти будуть виділяти за дзвінком. Повинна бути програма енергозбереження та кошти на її фінансування. А так, я змерз, подзвонив, міністр запитав і т.д. А якби не змерз чи не подзвонив то котельню не відкрили б?
Ласковая Показати IP 24 Лютого 2011 17:18
Він не пяний, він зайшов з морозу, зігрівся і розчервонівся в котельні.
ser Показати IP 24 Лютого 2011 17:47
Да.... час іде.......Станіслав Германович вже постарів....А ніби, нетак давно, як він прийшов працювати в технікум, який молодий був.....а було це приблизно у 1994 році.
??? Показати IP 24 Лютого 2011 18:00
Забули теплоізолювати теплопроводи відповідно до вимог нормативно-технічної документації або проекту(див. передостанню світлину) !? "Лялічка"!???
Я Показати IP 25 Лютого 2011 08:28
Остання фотка супер!
Натусік Показати IP 28 Лютого 2011 17:52
Як приємно що тепер у нашому коледжі є тепер котельня...я дуже цьому рада P.S. доречі я там вчусь зараз...поступайте до нас дуже цікаво там вчитися))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus