USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькому районі потерпають через розбиті дороги

12 Квітня 2010 11:40
Нагального ремонту потребують дороги у селищі міського типу Торчині та селі Хорохорин.

У селищі Торчин є 47 вулиць. Лише п’ять із них заасфальтовані ще за радянських часів. Селищний голова Юрій Кревський розповів, що протягом останніх років вдалося 7 вулиць засипати покриттям із вапняку. Інші досі у «польовому» стані.

«Дорога із вапняку коштує в десять разів дешевше, ніж із асфальту», - каже Торчинський селищний голова Юрій Кревський.

У селі Хорохорин Луцького району така ж проблема. Центральна дорога через усе село не ремонтувалися з часів її будівництва. Протяжність дороги – 2, 9 кілометра. Навесні, коли дорога розмивається дощами. Тож школярам, які живуть на околицях села, важко дістатися до школи в центрі.

У селі кажуть, що розбитими є комунальні дороги поблизу Хорохорин. Мешканці сподіваються, що дороги таки візьмуться рятувати за рахунок коштів із обласного бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 12 Квітня 2010 14:29
Чудове фото. "Фраєра" БЮТовські... Руки в брюки...
Антей Показати IP 12 Квітня 2010 15:46
Це - Сірожа! Радник!
торчинпродукт Показати IP 12 Квітня 2010 17:01
НА своїй вулиці мер вирішив не економити і зробив супермекаякісний асфальт. А от на болото вирішив насипати вапняку, який потім люди носять із взуттям у хату. Дешево і сердито!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus