USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку нагороджували передплатників. ФОТО

16 Листопада 2010 15:55
У Луцьку 15 листопада відбулася акція, у рамках якої передплатники, які у цей день оформляли передплату на періодичне видання, отримували від редакції подарунки.
Акцію «День передплатника» проводила Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта» у приміщенні відділення поштового зв’язку №25 міста Луцька.
Цього року свої призи представили редакції тижневиків «Сім’я і Дім» та «2000».
Так, газета «Сім’я і Дім» дарувала своїм читачам побутові речі та садово-городній інвентар, а тижневик «2000» компенсував 10% передплатної вартості своїх видань та дарував книги.
За словами начальника відділу передплати Галини Швабюк, протягом «Дня передплатника» лучани передплатили 167 видань.
Найпопулярнішою за результатами передплати за 2010 рік на Волині є газета «Волинь-нова», наклад якої становить 60 000 примірників. За нею йдуть «Вісник і Ко» із 33-34 тисячі примірників, а третє місце поділили тижневики «Віче-інформ» та «Сім’я і Дім», у яких по 10 000 примірників. Серед всеукраїнських видань волиняни особливо вподобали «Газету по-українськи» та «Факты и Комментарии». Особливе місце посідає і різноманітна періодика, призначена для жіночої аудиторії, – переважно стосується кулінарії.
Галина Швабюк стверджує, що передплачувати періодику значно вигідніше, аніж купувати у роздрібних торговельних пунктах, адже і ціна нижча, і читач гарантовано отримає всі номери передплачуваного ним видання.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus