USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку пройшов передноворічний ярмарок. ФОТО

30 Грудня 2010 17:45
У Луцьку 30 грудня відбувся передноворічний сільськогосподарський ярмарок.

Участь у заході взяли і представники обласної служби зайнятості та партнери-роботодавці, - повідомили у Волинському обласному центрі зайнятості.

Зокрема, працівники служби зайнятості, на чолі з директором обласного центру зайнятості Раїсою Кучмук презентували відвідувачам солодку продукцію ТзОВ «Луцьккондитер» та підприємця Ростислава Шоломовича: торти, рулети, солодкі новорічні подарунки, цукерки.

Разом з тим, фахівці обласного центру зайнятості презентували професію «кондитера». До уваги відвідувачів заходу представили інформацію про особливості професії: вимоги до претендентів, навчальні заклади, де можна нею оволодіти, а також можливі шляхи працевлаштування за отриманим фахом.

Свою професійну майстерність у виготовлені прикрас до тортів та інших солодких виробів продемонстрували під час майстер-класу фахівці Луцького кооперативного коледжу Львівської комерційної академії.

Ярмарок відвідав голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

На ярмарку свою продукцію лучанам та гостям міста пропонували селяни та підприємства області. Хлібобулочні, ковбасні, м’ясні вироби, мед, живу рибу, овочі, фрукти та багато чого іншого відвідувачі заходу змогли придбати безпосередньо від виробника.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 30 Грудня 2010 18:12
нехай би сфоткали даїшників,які колядували біля показушного ярмарку... ЦАРЬ БОРИС- НІ ДНЯ БЕЗ ПІАРУ...
makar Показати IP 31 Грудня 2010 07:14
маза фака!!!на Волинському телебаченні 4 сюжети підряд із "бородатою звіздою"...схаменіться,будьте,люди...
makar Показати IP 31 Грудня 2010 07:46
піарщики Клімчука,досить нам вже на нього дивитись.я хочу побачити реальні новини про Волинь:що?де?і як?.я вже втомився від БП в телевізорі.забагато також нашкодить...якщо так і буде продовжуватись-я не буду дивитись ВТ,і рейтинг цього каналу втратить одного з 6-х глядачів...
TVshow Показати IP 31 Грудня 2010 08:16
Включайте "Аверс", там все побачите про Волинь, ну скоріше про підворіття Луцька розкажуть, щоб далеко від студії не їхати! :) А показують когось із влади (не обов'язково Клімчука)- так люди щось роблять з користю, так чому не показати?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus