USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У начальника волинської міліції – новий заступник

28 Вересня 2010 10:14
Особовому складу волинської міліції представили нового заступника начальника управління.
Згідно з наказом Міністерства внутрішніх справ України на посаду першого заступника начальника УМВС – начальника кримінальної міліції УМВС України у Волинській області призначено полковника міліції Петра Луцюка. Про це повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
До нової посади, з квітня по вересень 2010 року, Луцюк перебував на посаді заступника начальника Управління по прикордонній зоні УМВС України у Волинській області.
Довідка. Петро Луцюк народився 3 жовтня 1956 року у см. Млинів Рівненської області. До лав міліції вступив у грудні 1976-го. Кар'єру починав з інспектора дорожнього нагляду міліції відділу внутрішніх справ Млинівського райвиконкому Рівненської області. З 1976 до 2001 року працював у підрозділах ДАІ Рівненської області. З 2001-го його вперше призначають на Волинь заступником командира по роботі з особовим складом Луцької окремої роти дорожньо-патрульної служби ДАІ УМВС в області. Після цього Петро Луцюк працював в Івано-Франківській, Одеській та Закарпатській областях. Раніше, з квітня 2007-го по квітень 2008-го, Луцюк працював на Волині на посаді начальника міліції громадської безпеки УМВС в області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus