USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську порушників на дорогах перевірятимуть по-новому

7 Жовтня 2010 14:51
Нововолинська державна автоінспекція отримала новий прилад для визначення вмісту алкоголю в організмі людини – алкотестер.
7 жовтня цей прилад німецького виробництва міський голова Віктор Сапожніков вручив старшому державному автоінспектору Олександрові Собчуку, інформує сайт Нововолинської міської ради.
Алкотестер придбано за кошти міського бюджету. Його вартість – 16 тисяч гривень.
Міський голова висловив сподівання, що використання нового приладу зменшить аварійність і порушення на дорогах.
Собчук зазначив, що наявність алкотестеру значно полегшить роботу працівників автоінспекції.
Сапожніков повідомив, що у Нововолинську також планується встановити дві камери відеоспостереження, які будуть виведені на пульт чергової частини міліції, щоб контролювати ситуацію у місті. Це дасть можливість оперативно реагувати на порушення і вживати відповідні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маркіян Показати IP 7 Жовтня 2010 17:23
16 тисяч на якусь фігню!!!!!
Перехожий Показати IP 8 Жовтня 2010 00:02
Не 16, а 20 тисяч (з ПДВ) і не із міського бюджету, а з бюджету управління комунального господарства. Ось так керують "великі" Сапожніков-мер і Єлева-його перший заступник - якраз по комуналці. А нас, працівників ВУКГ виганяють у відпустку за свій рахунок, бо кажуть що нема в них чим зарплату дати, гниди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus