USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську злочинів, вчинених неповнолітніми, побільшало у 1,5 раза

21 Січня 2011 15:59
Кількість крадіжок у Нововолинську зростає щороку – торік сталося 94 таких правопорушення.
Про це йшлося під час координаційної наради місцевих правоохоронців, повідомляє ВІП із посиланням на Волинське телебачення.
«Встановлено, що у громадських місцях злочинцями скоєно 45 злочинів – це 7%, на вулицях – 27 злочинів – 4,2%», – розповів прокурор Нововолинська Олександр Сліпчук.
Правоохоронні органи турбує зростання у Нововолинську підліткової злочинності. За два останніх роки кількість правопорушень, вчинених неповнолітніми, зросла із 40 до 60. «У поточному році неповнолітні вчинили 22 злочини у групі проти 16 у 2009 році. В тому числі 11 злочинів проти 6 в групі з дорослими», – зазначив Сліпчук.
Прокурор області Андрій Гіль зобов’язав нововолинців обмежити перебування дітей на вулицях міста у нічний час.
Мський голова Віктор Сапожніков озвучив претензії до роботи міліції, адже, каже він, за результатами її роботи судять і про нього як міського голову.
Він навів приклад недбалого розслідування справи з розкрадання Нововолинської дорожньо-шляхової дільниці. «В результаті ми з бюджету змушені були компенсовувати більше півмільйона. Слідство тягнулося довго, довго, довго», – сказав Сапожніков.
Боротьба з економічною злочинністю та гральним бізнесом у шахтарському місті також потребує посиленої уваги влади та правоохоронних органів.
Прокурор області також наголосив, що на розслідуванні резонансних справ попереднього року досі не поставлено крапки. Це, зокрема, затримання начальника відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Нововолинського МВ УМВС під час транспортування наркотичної сировини.
Також справа щодо надання дозволу на встановлення автономного опалення після вето, яке наклала міська рада. Окремим посадовим особам виконавчого комітету інкримінувалась корупція та підробка документів, вони звільнені із посад. За словами міського голови, майже усі наразі забезпечені престижною роботою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Знаю Показати IP 21 Січня 2011 21:06
Нововолинськ завжди "славився" цим ділом. Там свого часу з"явилося багато безробітних, шахти позакривали, депресивний регіон.... дається взнаки
Нововолинськ до Знаю Показати IP 21 Січня 2011 21:44
Ніфіга ти не знаєш! Так, були 90-ті. Але зараз - тиша і спокій. Такого міста як наше нема на Волині!
Валентин Показати IP 22 Січня 2011 22:42
хочуть в майбутньому стати президентами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus