USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У прес-центру «Волинський вибір-2010» помітили те, що може нашкодити

22 Листопада 2009 17:39
«Ознакою розвитку політичної культури на Волині є те, що у  Луцькому прес-клубі реформ сьогодні створений і працює незаангажований дискусійний майданчик, де очільники провідних політичних сил регіону зустрічаються і в обговоренні, часто доволі гострому, за участю журналістів говорять про проблеми країни та регіону», - каже журналіст, депутат Волинської обласної ради Валентина Блінова.
«Формат прес-клубу –  це не прес-конференція окремої політичної сили, а відкрита дискусія. Зокрема у п’ятницю, 20 листопада, у прес-клубі журналісти почули глибокий аналіз проблеми розвитку сільського господарства від представників політичних сил Волині» - каже депутат і журналіст.
«Однак намітилися  і певні негативні тенденції, які можуть зашкодити нормальному функціонуванню прес-клубу. Зокрема, під час двох останніх зустрічей представник Партії Регіонів Олександр Башкаленко практично не розповідав про програму свого кандидата в президенти, а зводив дискусію до містечкових проблем, до з’ясування стосунків з Анатолієм Грицюком» - стверджує Валентина Блінова.
«Складається враження, що пан Башкаленко або намагається звести особисті рахунки з головою обласної ради, або просто «піариться» за принципом, коли менш відомий політик  дискутує із більш відомим, намагаючись підвищити власний рейтинг. Грицюк мусить відповідати на закиди опонента, що відводить дискусію від основної теми, не залишаючи часу для запитань журналістам та експертам»,  - вважає Блінова.
«Хочу побажати учасникам дискусій терпіння і взаємної поваги, а організаторам – чіткіше моделювати такі зустрічі, щоби вони були серйозним  обговоренням, а не дешевим піаром політичних аутсайдерів»,  - каже Валентина Блінова.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Це капєц! Показати IP 23 Листопада 2009 10:59
Ой німагу! Грицюк популярніший за Башкаленка!!! Та вони - два сапога пара. Обидва майстри словесного поносу і бабських склок. Погавкали ото одне на одного - а горе-піарщики БЮТу в цьому угледіли якийсь інфомаційний привід. Боже-боже... "яка країна - такий теракт"....
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 13:56
а до чого тут функціонування прес-клубу? хіба він винен в неконтрольованій неадекватній поведінці декого з його учасників? і хіба можна наперед передбачити непербачуване? нісенітниці якість.
Богдана Стельмах Показати IP 23 Листопада 2009 14:17
Пані Валентино, дякую за зауваження! Насправді, з політиками всеукраїнського рівня працювати було легше, ніж із місцевими. Але вихід із ситуації є: я просто поставлю пісочний годинник. За контент спічу відповідає не модератор, а той, хто його виголошує. А тема була відома всім. Зрештою, Анатолій Петрович міг би не реагувати на закиди - тоді і перепалки такої не вийшло б, а конструктивна розмова. Ви ж розумієте, що саме по реакції на запитання та закиди судять про політика, а не по його вступній промові. Ще раз дякую.
КАПО Показати IP 23 Листопада 2009 21:18
Роль клубу може підвищитися, коли його організатори будуть рекомендувати полемістам перед зустріччю у пресцентрі,прочитати нотатки "Теория и практика полемики" В. Б. Родос. Я надіюсь у них е компьютери. Хай наберуть у пошукових сайтах назву, книги і автора.
seal Показати IP 24 Листопада 2009 21:44
А ви знаєте, я вже цьому навіть не дивуюся. Як правило, коли збираються разом представники ПР та БЮТ нічого іншого крім з'ясування хто більше накрав у держави чекати й годі. А на тему самої дискусії їм глибоко начхати.
ААА Показати IP 26 Листопада 2009 16:27
Хм...))) А чого ж ще очікувати від ПР??? Вони ж знають, що поруч із БЮТ у них немає ніяких шансів, то хай хоч посперечаються з тими, хто знає, що каже. Може розуму якого наберуться трохи)))
Схід Показати IP 26 Листопада 2009 20:33
Грицюкізми нам відомі,російськомовні башколізми почали не надовго зявлятись.Спонукайте Башкаленка спілкуватися державною мовою і ви почуєте і побачите безкоштовне кіно.А заберіть підготовлений папірець і"дурь его видна издалека будет.
OrestN Показати IP 12 Грудня 2009 19:01
а хіба регіонали якщо прийдуть до влади будуть іншими? боюсь теж будуть красти, нажаль так у нас прийнято і ніякі луценкі не змінять ситуації

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus