USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рокинях молодь відзначить річницю Декларації

12 Липня 2010 09:35
Волинська молодь проводить урочисті заходи з нагоди 20-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України – святкування відбудуться 17 липня в селі Рокині неподалік Луцька.

Відзначення проголошення Декларації відбуватися різнопланово: програмою передбачено спортивні змагання, екскурсії, конкурс вишиванок, перегляд фільму «Нескорений» та святковий концерт, на якому виступлять волинські гурти.

Організатором заходу є Волинська обласна молодіжна громадська організація «Батьківщина молода». Їй допомагатиме Луцьке міське молодіжне громадсько-культурне товариство «Холмщина молода» та Волинська обласна організація «Молодіжний націоналістичний конгрес».

Початок реєстрації учасників святкування о 10:00.

«Сьогодні ми покликані не втратити здобуту незалежність, відстоювати свободи та права громадян України. Громадськість повинна пам’ятати та шанувати здобуту Незалежність, початком якої стала Декларації про державний суверенітет України. Україна понад усе!», - нагадують організатори свята.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЛітРедактор Показати IP 12 Липня 2010 18:07
Шановні патріоти-грамотії, автори замітки! Рокині - це СЕЛИЩЕ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus