USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У сільському клубі – крісла за 60 тисяч гривень. ФОТО

14 Квітня 2010 13:32
У селі Смолигів Луцького району капітально відремонтували місцевий клуб.

Наразі залишилося підрихтувати фойє і фасад будівлі. Ремонт залу обійшовся у 160 тисяч гривень. 24 тисячі було витрачено для облаштування сцени. М’які крісла «потягнули» аж на 60 тисяч гривень.

Також у відремонтованому клубі діє сільська бібліотека. Серед її відвідувачів опинився і голова Волиньради Анатолій Грицюк.

Сільський голова Смолигова Галина Прус розповіла, що оновили клуб за власні кошти. Тобто, із тих грошей, які сільській громаді виділила корпорація «Нестле». Швейцарці побудували на землях сільради новий завод. Тому за угодою з громадою Смолигова заплатили селянам на благоустрій села.

Нагадаємо, що у 2008 році, за словами голови Луцької райради Богдана Пруса, корпорація «Нестле» виділила сільській раді 5 мільйонів гривень, які поклали на депозит. Уже тоді на 40 тисяч гривень закупили меблі у місцеву школу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 16 Квітня 2010 12:03
хорошо швейцарці підняли занедбане село - спочтку сторили кучу робочих місць, а тепер ще й благоустроєм і фінансами допомогли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus