USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Тігіпка пропонують голосувати через Інтернет, - Довгун

17 Січня 2010 17:07
У штабі Тігіпка вважають недосконалість виборчих списків за ганьбу і пропонують в перспективі передбачити процедуру голосування через Інтернет, не виходячи з дому чи офісу.
Про це сьогодні на чаті «ВН» повідомила довірена особа кандидата на посаду Президента України Сергія Тігіпка у територіальному виборчому окрузі № 22 Юрій Довгун.
Загалом Юрій Довгун повідомив, що люди радіють процесу виборів. Проте, спостерігачі від Тігіпка зафіксували і деякі порушення.
Так, на 19 виборчій дільниці виборець, перебуваючи у стані алкогольного, сп’яніння розірвав власний бюлетень. А в районі цукрового заводу висять агітаційні плакати  кандидатів в Президенти Олега Тягнибока та Володимира Литвина, що є порушенням законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 17 Січня 2010 23:46
а може краще по СМС? Так можно ще й бабла додатково підзаробити кандидатам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus