USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У центрі Володимира-Волинського іномарка збила двох жінок

3 Листопада 2009 13:02
Дві автопригоди із людськими жертвами трапилися на дорогах Волині через перевищення водіями швидкості та неуважність за кермом. Про це 3 листопада інформують «Волинські новини».
У понеділок зранку на вулиці Ковельській у райцентрі Володимирі-Волинському під колеса іномарки потрапили дві жінки. 50-річна мешканка міста Галина із 54-річною подругою Людмилою близько 9-ї години поспішали на роботу. Перебігали дорогу поза пішохідною «зеброю», раптом почули скрегіт гальма. Іномарка «Шевролет-такума», за кермом якої був 43-річний Олександр, на швидкості збила пішоходів.
Каретка «Швидкої допомоги» доправила постраждалих до районної лікарні. В обох жінок тілесні забої та переломи, нині потерпілі перебувають у хірургічному та реанімаційному відділеннях.
Днем раніше на автостраді Ковель-Ягодин через перевищення швидкості злетів із дороги та перевернувся легковик «Мерседес-Бенц». Водій помер, пасажири скалічені.
Трагедія трапилася поблизу села Машів Любомльського району, на відрізку «бетонки», яка здавна зажила лихої слави через постійну аварійність. «Мерседес» із трьома пасажирами – усі жителі Любомля – пішов на обгін попутної вантажівки. Водій іномарки не втримав кермо і машину винесло на мокре узбіччя. Легковик понесло по багнюці й авто перекинулося.
Внаслідок аварії 29-річний водій «Мерседесу» загинув на місці автопригоди. Пасажирів іномарки 31-річного Сергія, 30-річного Руслана та 25-річного Віталія із травмами доправили до лікарні, - повідомляє прес-служба управління МВС у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus