USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Тягнибока рахують зрадників і пророкують скинення Грицюка

8 Травня 2010 19:07
Після створення у Волинські обласній раді депутатської групи «Волинська ініціатива» у цю групу будуть вербувати членів фракції Блоку Юлії Тимошенко та спробують звільнити голову Волинської обласної ради Анатолія Грицюка.

Такі прогнози поширила 8 травня прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода»

«Спроби переформатувати найвищий представницький орган краю «під Януковича» та його «губернаторського» ставленика Бориса Клімчука розпочались і на Волині. Першим кроком стало проголошення створення нової депутатської групи «Волинська ініціатива», до складу якої увійшли 17 депутатів» - йдеться у заяві прес-служби.

До складу «Волинської ініціативи», окрім депутатів від Партії регіонів, Блоку Литвина, СПУ та Блоку Бориса Клімчука «Рідна Волинь», увійшли представники депутатських фракцій «Наша Україна» (більше третини фракції) та УНП. Всього таких «тушок» із так званих «демократичних» фракцій у Волинській обласній раді назбиралося 8. Зокрема це ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан, начальник управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації Михайло Попович, головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, голова Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Віктор Гупало, екс-голова Старовижівської райдержадміністрації Микола Бащук, директор ТзОВ «Прогрес» з Володимир-Волинського району Анатолій Вітрук, генеральний директор ТзОВ «Гербор-Холдинг» Олег Борбелюк (усі – з фракції «Наша Україна»), а також голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Валентин Скуба з УНП.

Прес-служба «Свободи» зауважує, що жоден із цих депутатів не віддав свого голосу за звернення Волинської обласної ради проти укладених у Харкові домовленостей між Президентом України Віктором Януковичем та Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим і підписаної угоди щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації у Криму.

На думку «Свободи», наступним кроком буде вербування в цю «коаліцію тушок» депутатів обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко, після чого буде вчинено спробу звільнити голову обласної ради і поставити на це місце «свою людину».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Оглядач Показати IP 8 Травня 2010 20:48
А ви дивіться як принишкли БЮТівці у блогах і Пустовітом не чути, планують як би то собі перегрупуватися під БП адже дон майстер інтриги...
seal до Оглядач Показати IP 9 Травня 2010 12:51
Не знаю, що там планують БЮТівці (до них жодного відношення не маю), але заради справедливості хочу відмітити, що не дуже вони й принишкли. Свої блоги Григорій Пустовіт тепер чомусь публікує на VIP (Волинському інформаційному порталі). Якраз нещодавно вийшов його новий запис http://vip.volyn.ua/blog/boris-torkvemada
Hm Показати IP 8 Травня 2010 21:29
А тим часом ворожі елементи сьогодні в 4.00 намагались підпалити в парку кафе "Бригантина", що належить депутату-опозиціонеру Москвичу
OrestN Показати IP 9 Травня 2010 00:46
аж бридко читати про тих зрадників і тушок! Що ми за народ такий продажний???
Іван Показати IP 9 Травня 2010 09:46
Не всі перейшли від Народноі партіі. Перейшов ЛЮЛЬКА І Турок чи то пак Турак.
))) Показати IP 9 Травня 2010 21:47
чушь, как всегда, с прогнозами. На хрена А.П. убирать? Грыцюк с Климом вполне добазарился и тихонько досидит свой срок. Карточные домики не любят, когда их начинают передергивать по мелочам ))) к тому же для увольнения кого-либо из голов (что ОДА, что облрады), кажется, надо 2/3 +1, разве нет? где они возьмут стока?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus