USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волиньраді сформувалися три фракції

30 Листопада 2010 10:46
У Волинській обласній раді утворились перші три фракції – їх сформували представники Партії регіонів, ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина».

Про це стало відомо 30 листопада в ході другого засідання першої сесії шостого скликання Волиньради.

Як повідомив голова ради Володимир Войтович, за підписами уповноважених представників від цих політичних сил надійшли впорядковані документи щодо утворення фракцій.

Так, фракцію «регіоналів» очолив, як і у попередньому скликанні, Олександр Башкаленко. Фракцією ВО «Свободи» у Волиньраді керуватиме Анатолій Вітів, а «Батьківщину» очолюватиме Анатолій Грицюк.

Загалом на початку сесії зареєструвалось 77 депутатів. За словами голови облради, депутат Борис Загрева не з’явиться на сесію через відрядження, Василь Байцим повідомив, що спізниться, а Василь Пецентій відсутній з невідомих причин.

Окрім того, в кулуарах Волиньради обговорюються дві імовірні кандидатури на посади заступників голови ради – це «регіонал» Петро Пронь та «нашоукраїнець» Володимир Навроцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
він Показати IP 30 Листопада 2010 13:03
Чи ви там совсім подуріли - клоуна Проня в заступники! Він ніколи і ніде не працював!Хоча можливо там такого і треба, обирайте раз у вас кращого немае.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus